Reviews

Chanel N°5 nieuwe bath & body lijn voor kerstmis 2013

Chanel N°5 is een legendarisch parfum, daar is geen twijfel over mogelijk, toch is het wel een geur die je moet leren waarderen. Althans, zo ervaar ik het, Chanel no. 5 fascineert mij enorm, maar toch draag ik deze parfum niet dagelijks, al lijkt daar sinds kort wel verandering in te komen sinds ik de vernieuwde bath & body lijn heb ontdekt. Inmiddels staan de Cleansing cream en Deodorant al in mijn badkamer en spray ik na iedere wasbeurt een beetje Hair mist in mijn haren....mijn signature scent lijkt dus toch Chanel no. 5 te worden!

Chanel N°5 was volgens Chanel de eerste, echt abstracte geur die in 1921 verscheen, in de parfum viel namelijk niet één geurnoot op, maar was een bijzondere mengeling van 80 ingrediënten. N°5 wordt door de huidige parfumeur van Chanel, Jacques Polge, omschreven als een compositie van ylang ylang, jasmijn uit Grasse en meiroos die wordt versterkt door de aldehyden (synthetische geurnoten, die uniek waren voor die tijd).

De vernieuwde producten zijn simpel en chique, maar ook praktisch voor gebruik in de badkamer omdat ze gemaakt zijn van kunststof, toch is de uitstraling helemaal "Chanel" style. The foaming bath geeft fijne bubbels in bad (giet een beetje in het bad als het vol loopt), The body lotion is een lichte bodylotion die makkelijk uitsmeert en snel intrekt zonder een plakkerig gevoel achter te laten. Ik ben vooral gek op The cleansing cream, een lekkere, romige douchegel die zacht op mijn lijf aanvoelt, licht schuimt en heel veel Chanel N°5 parfum achterlaat. 

Ik ben gek op de deodorant van Chanel, ik hou niet zo erg van plakkerige deodorant en zweet vrijwel niet, ik heb echt voldoende aan deze frisse spray met de zachte versie van N°5. The hair mist is een fascinerend product, want wat maakt dit nu echt een onmisbaar product? Tenslotte hebben jullie vast weleens een beetje parfum in jouw haar gesprayt? Op zich kan dat wel, maar doordat er in deze Hair Mist ook wat verzorgende oliën zijn toegevoegd is het net even iets beter voor jouw haren en wordt de geur ook net iets zachter en langer te ruiken. 

De complete Chanel N°5 bad & body lijn bestaat nu uit de volgende producten, je kunt ze kopen bij de bekende Chanel verkooppunten zoals De Bijenkorf, ICI Paris XL en Parfumerie Douglas:


Vind je Chanel N°5 ook zo'n bijzonder parfum, maar vind je een fles toch echt iets te duur om te kopen? Ga dan eens voor een product uit de bath & body lijn, dat is net iets fijner geprijsd en zorgt er toch voor dat je je kunt hullen in een echte Chanel. Perfect cadeau-idee voor de fans van Chanel N°5 natuurlijk, ze liggen nu in de winkels.
Deel dit artikel
Back to top