Nagel & Handen

Chanel Rouge Rubis & Rouge Moiré vernis - swatches

Kies jij deze herfst voor knallend rode nagels of ga je voor chique burgundy? Ik kan beide kleuren enorm waarderen, vooral als het echt mooie tinten zijn zoals de nieuwe nagellak van Chanel, Rouge Rubis. Of wat denk je van de geweldige burgundy Rouge Moiré, die ook al eerder eens is uitgebracht door Chanel. Ze maken beide deel uit van de Nuit Infinie collectie, die vanaf vandaag in de winkels te vinden is, kijk je mee naar de swatches?

Chanel 595 Rouge Moiré & 677 Rouge Rubis

Afgelopen zomer bracht Chanel Rouge Moiré al uit ter introductie van hun nieuwe kleuren Rouge Allure lipsticks (zie ook dit artikel), de nagellak is nu ook opgenomen in de kerstcollectie Nuit Infinie de Chanel omdat deze qua look & feel perfect past bij deze collectie. In dit artikel kun je alle informatie over deze collectie nog even teruglezen.

Chanel 595 Rouge Moiré EUR 23,00 - een mooie robijnrood met heel fijne witte shimmers, die op de foto opgebracht is in één laagje, je ziet dat de dekking dan al prima is, de lak is vrijwel streeploos, maar ik heb mijn bovenste vinger een beetje slordig gelakt, dat ligt dus aan mij en niet aan de lak, sorry!

Chanel 677 Rouge Rubis EUR 23,00 - klassiek helderrood in een zeer prettig, dunne formule die dekt in één, sneldrogend, laagje. Op de foto draag ik ook maar één laagje, het effect is meer dan prima. De Chanel nagellak is echt verbeterd in de afgelopen jaren, waar je vroeger nog weleens moeite moest doen voor  een mooi effect, zijn het nu zeer praktische lakjes. De houdbaarheid is ook prima, vorige week droeg ik Rouge Rubis een dag of vier zonder topcoat en dat zag er nog steeds prima uit, al zag ik wel iets tipwear verschijnen.

Natuurlijk ga ik jullie ook meer vertellen over en laten zien van de rest van de producten van de Nuit Infinie collectie, jullie zijn vast enorm benieuwd naar het prachtige oogschaduwpalette? Ik kan alvast verklappen dat het erg mooi is, de review volgt vanavond!

De Chanel Nuit de Infinie collectie is momenteel al te koop bij de bekende Chanel verkooppunten zoals (de online shop van) De Bijenkorf, ICI Paris XL en Parfumerie Douglas, de collectie is slechts tijdelijk te krijgen

Ben jij nieuwsgierig naar de andere producten uit de collectie? 

Deel dit artikel
Back to top