Nieuws

Tips van Paul, de make-up artist van Hollands next top model met een Maybelline win-actie

Hebben jullie allemaal Hollands Next Top Model gevolgd? Vast wel! Dan hebben jullie ook gezien dat de mooie Nikki de winnares is geworden, een goede keuze naar mijn mening omdat ze een prachtige jonge vrouw is met een goede instelling en een fijn karakter. Achter de schermen werden de deelnemers mooi opgemaakt met de producten van Maybelline, door het team van de geweldige Paul Benjamin, een lieve vriend van mij. Paul deelt vandaag zijn tips voor aankomende modellen met ons en je kunt een fijn setje Maybeline producten winnen. Kijk je snel mee?

Vorige week sprak ik Paul over zijn werk als make-up artist tijdens de opnames van Hollands Next Top Model, het was een behoorlijk hectische periode want weet je bijvoorbeeld dat alle afleveringen in een maand tijd zijn opgenomen. Zoals je hebt kunnen zien zijn de kandidaten (en dus ook Paul) heel Europa door getrokken, het was een geweldig avontuur aldus Paul. Paul is al behoorlijk lang visagist, wij hebben elkaar jaren geleden ontmoet toen hij manager was bij de MAC counter in Utrecht, daarna hebben we altijd contact gehouden, Paul is zo leuk en lief! En wat een fijne tips heeft hij de modellen gegeven in de afleveringen, speciaal voor ons deelt hij nog een aantal fijne tips met jullie en vooral met de aankomende modellen. Handig als je volgend jaar misschien wel wilt meedoen met HNTM!

Verzorgde huid is een must

Als model is een goed verzorgde huid echt een must, je moet er zoveel mogelijk voor zorgen dat jouw huid er egaal en stralend uitziet. Naast een goede huidverzorging is het belangrijk om gezond te eten, voldoende rust te nemen en niet teveel make-up te gebruiken als je naar een go see gaat. Een puistje is niet zo'n ramp, maar als jouw huid echt niet mooi is, dan raad ik je aan er werk van te maken, ga dan naar een huidtherapeut of goede schoonheidssalon. Zorg ervoor dat jouw huid goed gehydrateerd is, gebruik bijvoorbeel de Dream fresh BB cream van Maybelline en meng die eventueel met de Fit me concealer als je meer dekking wilt, dan blijft het effect toch natuurlijk!

Geen wilde wenkbrauwen

Jonge meiden hebben vaak nog wilde, onverzorgde wenkbrauwen, omdat ze vaak niet weten hoe ze hun wenkbrauwen in model moeten krijgen of omdat ze niet durven epileren. Sterke en volle wenkbrauwen mogen best, maar lange haren, wildgroei op de neusbrug en teveel haren onder de wenkbrauwen zijn echt niet de bedoeling. Koop dus een goed pincet en haal de lange, wilde haren weg. Weet je niet goed wat je moet weghalen, vraag dan om advies bij een Anastasia specialiste bij Rob Peetoom of Douglas, zie het als een investering in jouw carriere. 

Onverzorgde lippen is een no-go

Ook iets wat ik te vaak zie, onverzorgde lippen met velletjes en barsten, dat hoeft toch niet? Koop een lekkere lipbalm en neem die overal mee naartoe, smeer, smeer en smeer nog meer! Blijf dat net zolang doen totdat jouw lippen babyzacht zijn, want met gebarsten lippen kun je echt niet aankomen, weet je hoe het eruit ziet als ik er lipstick op moet aanbrengen? Dat ziet er dus niet uit! Ga voor de lekkere Hydrate variant van de Maybeline Babylips, die is heerlijk!

Weg met spinnenpoten

Lieve meiden....spinnenpoten als mascara kan echt niet meer hoor, dat is toch wel duidelijk? Toch komen de meeste jonge meiden nog steeds de go sees binnen met veel teveel, dikke lagen mascara en dat maakt je echt niet mooier hoor! Ik poets alles er direct weer af en breng een mooie subtiele mascara aan met de Big eyes mascara van Maybelline, die is mooi diepzwart en het kleine borsteltje pakt alle wimperhaartjes. Eigenlijk is die bedoeld voor de onderste wimperhaartjes, maar ik ben graag een beetje eigenwijs, dit werkt namelijk geweldig!

De musthave make-up producten voor aankomende modellen
Als model heb je zeker een paar basics nodig, daarmee kun je snel een simpele, maar doeltreffende look maken waarmee je prima een go see binnen kunt stappen! En iedereen lukt het, zelfs zonder visagist of visagisten skills. Ga voor een mooie verzorgde huid en lippen, bedek eventuele oneffenheden met een fijne concealer, breng altijd wat bronzer aan voor een zonnige look, draag een natuurlijk maar wel zwarte mascara en ga voor bold lips! De perfecte kleur vind ik Shocking Coral uit de Color Sensational Vivids lijn, een heerlijke koraalkleur die klassiek en toch modern is.  Mijn "modellen in spé" kit bestaat uit de volgende producten:

  • Maybelline Dream fresh BB cream
  • Maybelline Fit me concealer
  • Maybelline Dream Terra sun bronzer
  • Maybelline Babylips 
  • Maybelline Big eyes mascara
  • Maybelline Color Sensational Shocking coral lipstick

Wil jij 1 van de 3 Maybelline kits t.w.v. EUR 63,00 winnen die ik, samen met Paul en Maybelline gaan weggeven? Zorg dan dat je mij volgt op Instagram (@mrsbeautyscene) en like de foto van deze winactie als die online verschijnt (ergens vanavond). Vergeet ook niet Paul te gaan volgen op Instagram, het is geweldig om foto's van zijn werk te zien, zo is hij o.a. make-up artist tijdens alle Sensation feesten over de hele wereld en doet hij nog meer bijzondere klussen(Instagram : PaulbenjaminNL), echt een aanrader!
Deel dit artikel
Back to top