Nieuws

MAC Viva Glam 2014 met Rihanna als gezicht - NL 13 februari 2014

Goed nieuws voor liefhebbers van de lipsticks van MAC en Rihanna, er komt er nog één aan! En wat voor één, afgelopen dagen is bekend geworden dat Rihanna vanaf februari 2014 het gezicht wordt van de nieuwe MAC Viva Glam campagne. Dat betekent uiteraard ook dat er een nieuwe Viva Glam lipstick en liploss aan komt, goedgekeurd door Miss Rihanna herself en voorzien van een unieke verpakking. Kijk je snel mee?

Rihanna maakte het nieuws zelf bekend op via Instagram, de plaats waar ze vrijwel alle nieuwtjes en foto's deelt van haar leven, toch wel interessant om te volgen (al is het soms wel erg veel Riri). Maar goed, daar gaat het niet om, wat belangrijk is, is dat Rihanna het gezicht gaat worden van de nieuwe MAC Viva Glam campagne en dat is echt goed van haar. Laten we hopen dat er volgend jaar extra veel lipsticks en lipglasses worden verkocht.


MAC Viva Glam Rihanna lipstick - frosty blue/red (frost) EUR 18,50

MAC Viva Glam Rihanna Lipglass - frosty blue/red EUR 18,00

Natuurlijk gaat de opbrengst van de verkoop van deze lipstick helemaal naar het speciale MAC AIDS fund, zoals dat al vele jaren het geval is, er is inmiddels al miljoenen opgehaald voor de strijd tegen HIV/AIDS. Maar er kan nog altijd meer bij! De nieuwste MAC Viva Glam Rihanna zal vanaf 13 februari 2014 te koop zijn bij alle MAC verkooppunten, online bij www.maccosmetics.nl al vanaf 6 februari 2014 12:00 uur.

Ben jij blij met Rihanna als gezicht voor MAC Viva Glam? Ik in elk geval wel, zij spreekt een groot en jong publiek aan en dat is altijd goed (en ze bedenkt prachtige lipsticks....). Ga jij deze kleur ook inslaan?

Deel dit artikel
Back to top