Nieuws

Geen gerucht meer: Urban Decay brengt Naked 3 uit !!!!!

Even een kort berichtje tussendoor om jullie te melden dat er hoogstwaarschijnlijk binnenkort een Naked 3 palette uitgebracht wordt door Urban Decay. Wie kent de befaamde Naked en Naked 2 oogschaduwpalettes van Urban Decay niet? Ik ben nog steeds fan en gebruik ze beide regelmatig, net zoals het Naked basics palette, en eigenlijk is het best tijd voor een nieuwe. Kijken jullie even mee naar de foto's die ik vond op het internet?

De geruchten deden al even de rond in de bloggerswereld, maar een definitieve bevestiging is er nog steeds niet, toch is het gerucht wel erg sterk geworden nu er foto's zijn verschenen van Urban Decay Naked 3 op een Franse blog. Volgens de blogster Natacha Birds heeft zij het palette gisteren gekocht bij Sephora (ergens in Frankrijk). Tja...het zou een hoax kunnen zijn, maar laten we er maar vanuit gaan dat Sephora het palette iets te vroeg in de winkels heeft gelegd. 

Op de blog van Natacha kun je haar foto's zien en haar review lezen (wel in het Frans, maar er is Google translate), natuurlijk ga ik goed in de gaten houden als het palette verkocht gaat worden in de Franse webshop van Sephora (www.sephora.fr). Mocht je ergens officieel nieuws zien, laat het mij dan zeker even weten op Twitter! 


Wat denk jij? is dit echt of is het een hoax? Edit : inmiddels heeft Urban Decay op hun Facebook pagina bevestigd dat Naked 3 eraan komt en dat het dus een echt palette betreft bij de bloggers in Frankrijk. Nu maar goed Sephora.fr in de gaten houden en hopen dat ze 22 november nog een exemplaar voor mij in de winkel hebben! 

Deel dit artikel
Back to top