Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 45 2013

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto's misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk je mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!


Leuk om te weten, blijkbaar houdt Drake ook van Private Blend Tuscan Leather!

Zondags maaltje, Jamie Oliver's variatie op Pasta Carbonara

Yes, het is mij gelukt om krullen te maken met de GHD styler, wat handig! Binnenkort laat ik natuurlijk zien hoe ik dat heb gedaan.

Er komen geweldige sets aan van Deborah Lippmann, natuurlijk speciaal voor de feestdagen, maar de echte fans willen dit natuurlijk ook zonder dat ze het cadeau krijgen. Vanaf eind november 2013 in de Bijenkorf en andere Deborah Lippmann verkooppunten, de grootste set kost EUR 96,00

Bij de bakker liggen nu het schattigste snoepgoed, zo leuk om te zien maar ik lust geen marsepein en dus blijft het blij mij (gelukkig maar) alleen bij kijken!

Hebben jullie de Ciaté Mini Mani month adventskalender al gezien bij De Bijenkorf? Hij kost EUR 45,00 en daarvoor krijg je 23 mini lakjes en 1 full size lak, echt een mooie koop en erg leuk om te hebben of cadeau te doen. In de online shop is de kalender nogal eens uitverkocht, maar in de winkels vind je de kalender ook.

Bo haalde mij donderdag over om "even" naar Amsterdam te rijden om daar bij de lancering te zijn van de collectie van Afrojack met G-Star raw. De eerste 20 mensen die iets kochten kregen een kaart voor zijn optreden bij de MTV EMA en jawel, Bo en vriend Martijn waren bij de gelukkigen.

Tja, toen ik daar was heb ik ook maar een petje gekocht voor Sem, natuurlijk heb ik gevraagd of Afrojack er een handttekening op wilde zetten, stoer toch? De lijn bestaat uit twee shirts, twee broeken (waaronder een stoere leren), een trui en een pet, natuurlijk allemaal met het Afrojack logo, niet gek gedaan! Vanaf morgen kun je de producten ook online bij G-Star kopen 

Leuk, eindelijk eens iets officieel van Sabon gehoorf, hun vernieuwde gezichtsverzorgingslijn bevat zeewier uit de Noordzee, dat klinkt goed. Toch maar eens gaan testen!

Nieuwe broek! Altijd leuk natuurlijk om even een fotootje te maken, de jeans met panterprint is van Karen Millen, het shirt van Zoe Karssen en het jasje van Hugo Boss.

Nog meer eten? Dit keer eindelijk weer een risotto con funghi gemaakt, dat was lang geleden omdat eigenlijk niemand het hier thuis lekker vindt, gek he?

Kijk....zo gaat dat bij mij thuis, ze zijn streng hoor!!

Dit weekend wordt het druk en moet ik er goed uitzien, dat vraagt om wat voorbereiding, zoals met dit wondermiddel van This works (via Cosmania) en de GlamGlow Brightmud eye treatment.
Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, volg mij dan op Twitter (@mrsbeautyscene) of Instagram (@mrsbeautyscene). De aankomende dagen zijn lekker druk en gezellig, vanavond zit ik in de jury van de Wella Trendvision Awards en morgen ga ik naar MTV EMA in de Ziggo Dome, kijken jullie ook? Vanaf 21:00 op MTV en volgens de info kom ik vrijwel gegarandeerd in beeld...haha, de vraag is dus...wat doe ik aan?
Deel dit artikel
Back to top