Blogs & Editorial

Beautyscene voor Unicef & de slachtoffers van de orkaan Haiyan op de Filipijnen

Vandaag is er een grote actie aan de gang om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de orkaan Haiyan op de Filipijnen. Ik hoef jullie vast niet te vertellen dat hulp zeer hard nodig is, hele dorpen zijn letterlijk weggewaaid door de mega storm met windstoten van wel 370 km per uur. Niets is gespaard en dat betekent dat er op heel veel eilanden in de Filipijnen momenteel geen water, voedsel en medische hulp is. Wij kunnen ons steentje bijdragen, vandaar dat ik een actie ben gestart, doneer aan Unicef en maak kans op een beautypakket en een make-over door mij!

Unicef is het kinderfonds van de Verenigde Naties, een organisatie die kinderen over de hele wereld helpt en ook direct noodhulp heeft verstrekt aan de kinderen van de getroffen regio. Maar ze hebben uiteraard nog meer hulp nodig, niet alleen nu, maar wellicht ook in de nabije toekomst, kun je je voorstellen hoe het is als je als kind wees wordt door zo'n ramp? Dan heb je nu direct hulp nodig, maar zeker ook gedurende de rest van jouw jonge leven, Unicef doet haar best veel kinderen te helpen. Unicef is een organisatie die mij na aan het hart ligt, kinderen zijn in zoveel gevallen extra slachtoffer omdat ze nog zo weerloos zijn. Lees hier nog even een berichtje van Unicef over deze ramp.

Natuurlijk hoop ik dat jullie zo veel mogelijk geld doneren aan giro 555 van de Samenwerkende Hulp Organisaties, waaronder ook Unicef, maar ik heb zelf ook nog een extra actie bedacht. Ik heb een mooi beauty pakket samengesteld en dat wil ik graag verloten onder één van de donateurs, maar ik doe graag nog iets extra's : als de winnaar het leuk vindt, mag degene het pakket zelf, persoonlijk bij mij komen ophalen waarbij ik dan een ochtend of middag beschikbaar stel voor een make-over of make-up/beauty advies. Je mag mij alles vragen en je mag zelfs een kijkje komen nemen op de beautyzolder, natuurlijk ga je de deur uit met het mooie pakket en zal ik je verwennen met zelfgebakken appeltaart en mijn beroemde latte's (haha..iets anders mag ook). Je bent in elk geval van harte welkom!

Bekijk het filmpje maar voor alle informatie:


Hoe maak je kans?

Doen jullie mee met deze actie? Deel de actie natuurlijk ook met iedereen die je kent, tenslotte is het alleen maar beter als we meer geld ophalen! Doe je niet mee aan deze actie, maar draag jij ook jouw steentje bij? Dan wordt dat natuurlijk ook zeer gewaardeerd, super dat je dat doet!!!
Deel dit artikel
Back to top