Nagel & Handen

Deborah Lippmann Best of both worlds set - swatches

Vorige week heb ik jullie laten zien hoe je makkelijk (lastige) glitternagellak kunt verwijderen, dus nu mag ik weer ongestraft veel mooie nagellakjes laten zien, zelfs die met glitters! Momenteel ligt er een superleuk setje van Deborah Lippmann in de winkels, compleet met te schattig glitte toilettasje! De Best of both world set bevat 2 (mini) lakjes, de snoeperig roze She bop en de ultieme glitterlak Happy birthday, kijk je even mee naar de swatches?


In de Best of both world set van Deborah Lippmann vind je Happy birthday (links) en She bop (rechts), in de lakjes zit 8 ml en dat maakt ze niet echt heel klein, in de mini's van OPI zit bijvoorbeeld maar 3,75 ml.

Deborah Lippmann She bop - een snoeperig roze kleur die dekt in twee laagjes, de kleur is vrij koel van tint en doet mij heel erg denken aan de Saint Germain lipstick van MAC...niet mijn kleur, maar op mijn nagels vind ik het wel schattig

Deborah Lippmann Happy birthday - een transparante basis vol gekleurde glitters en pailetten in allerlei maten, vormen en kleuren. Op de foto draag ik twee laagjes en is de dekking gewoon goed, zeker van een normale afstand (niet zo extreem close-up als op de foto), maar natuurlijk kun je Happy birthday ook dragen als topcoat. De glitters laten zich prima verdelen in de fijne, beetje dunne basis, de finish is trouwens wel glad, de lak voelt niet ruw aan.

Deborah Lippmann She bop & Happy birthday - wow...feestelijke nagels in het kwadraat, wat een fijne combinatie! Zoals je ziet kun je de topcoat spaarzaam opbrengen (middelste vinger) maar ook wat meer dekkend, net wat je zelf fijn vind, ik vind de subtiele glitters het leukste.

De perfecte match is natuurlijk het tasje van de set en de Happy birthday nagellak! Het tasje is heel erg mini, maar een lipstick en wat pasjes kunnen er wel in, misschien toch leuk voor een avondje op stap? Probleem is dan alleen...waar laat je de telefoon? *wink*

Ik ben fan van Deborah Lippmann, maar dat weten jullie allang! Niet voor niets trouwens, want de lakken zijn kwalitatief heel goed, zeker haar glitternagellakken zijn niet te evenaren, hoe andere merken ook hun best doen. Toch lukt het soms.....Happy birthday heb ik heel lang geleden als eens laten zien en vergeleken met Essence Circus Confetti, die lijken (of leken) behoorlijk op elkaar!
De Deborah Lippmann Best of both worlds set kost EUR 24,95 en is momenteel o.a. te koop in de webshop van De Bijenkorf. 

Heb jij inmiddels ook weleens een Deborah Lippmann lakje gekocht?

Deel dit artikel
Back to top