Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 47 2013

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto's misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk je mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!


Zien ze er niet uit om op te eten, deze Cinnabons? Ze zijn lekker hoor...maar dan alleen een klein stukje, zo zoet en kleverig zijn ze!

Bij cologne denk je aan een lichte frisse geur die je telkens weer opnieuw moet opsprayen, dan zijn de colognes van Atelier cologne toch heel anders! Deze zilveren versie is heerlijk, poederig en ook fris...je koopt deze bij Skins!

Kleine moeder Yoshi en haar grote zoon Azraël, wat zijn ze toch lief als ze zo naast elkaar zitten...dat gebeurt niet vaak, Yoshi vindt haar kind maar niets.....

Mijn nieuwe iPhone5S was eindelijk binnen, ik heb de "gouden" versie, al zie je er eigenlijk vrijwel niets van. Ik merk ook niet echt veel verschil met de iPhone5?

Het is altijd fijn om een beetje te spelen met Chanel make-up.....hebben jullie de tutorial al gezien?

Ben je aan het eind van een werkdag even toe aan een verfrissing? Dep dit hydraterende stickje even onder jouw ogen en wallen en kringen verdwijnen en je hebt direct een fris gevoel, binnenkort te koop in de Embryolisse shop en bij Douglas.

Burberry Oxblood lipstick op mijn lippen, daar hoort een dramatische pose bij....haha

Dinsdagnacht ging ik samen met Bo en BFF Roy naar de premiere van Catching Fire, daarvoor hebben we nog even sushi (en meer) gegeten bij Shabu Shabu. Bestellen ging nu wel heel gemakkelijk met een tablet, weg met die gekke, onduidelijke papieren lijstjes, hello 2013! De film was trouwens goed, spannend en intrigerend, al was het eind een tikje jammer...maar ja, dat is nu eenmaal het verhaal!

Aan het begin van de lente had ik mijn winterse geurkaarsen opgeborgen, die heb ik nu weer tevoorschijn gehaald, branden maar! 

Iedereen vroeg thuis om appeltaart en ja, wat doe je dan? Dan maak je die even, terwijl Jamie Oliver toekeek vanaf zijn nieuwste kookboek!

Heel misschien staat er nog een paar daagjes wintersport op de planning, dan komen deze Lancaster Sun ski producten echt goed van pas, ze liggen nu in de winkels!

Altijd leuk om te krijgen, de nieuwste OPI nagellak collectie, dit keer zijn de kleur geinspireerd door Brazilië, het is een combinatie van zanderige tinten en frisse, felle kleurtjes, heel leuk! Het duurt nog wel even voordat deze in de winkels liggen, februari 2014 om precies te zijn, swatches volgen tegen die tijd.

Bobbi Brown verwend mij weer rond de feestdagen met hun mooie palette, swatches en een look volgen snel!

Even installeren in de badkamer van ons hotel in Disneyland, we logeren nu in de Golden Forest afdeling van Sequoia Lodge, echt een aanrader!

Hier word ik nu blij van, Sem die knuffelt met zijn favoriet Donald Duck! Hij is dan wel 9 jaar, dit is altijd leuk!

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, volg mij dan op Twitter (@mrsbeautyscene) of Instagram (@mrsbeautyscene). Dit weekend loop ik rond in Disneyland, natuurlijk volgen volgende week zeker foto's en misschien wel een artikel met mijn tips? Bereid je ook voor op zonnige foto's vanuit Barcelona, waar ik in het prachtige Hotel Arts aan het strand verblijf en ik heb een interview met make-up goeroe Pat McGrath, wow! Ik hou je natuurlijk op de hoogte!

Deel dit artikel
Back to top