Reviews

Ga mee met de Beautyscene & Anastasia workshop op 6 december 2013!

Wenkbrauwen zijn heel erg belangrijk bij het creeëren van een mooie make-up look, ze zijn tenslotte ook als een mooie lijst om jouw ogen! Goed gevormde wenkbrauwen kunnen ervoor zorgen dat je er jonger, uitgeruster en beter uitziet, maar kunnen er ook voor zorgen dat je strenger of juist zachter oogt...een zeer belangrijk onderdeel van jouw gezicht. Maar hoe bepaal je nu de juiste vorm, welke haartje epileer je en hoe teken je wenkbrauwen eventueel bij? De medewerkers van Anastasia Beverly Hills gaan het je vertellen, tijdens een exclusieve workshop op 6 december waarvoor jij uitgenodigd kan worden!

De Anastasia methode voor perfecte wenkbrauwen

Deze methode is ontwikkeld door de, van oorsprong Roemeense, Anastasia Soare die in Beverly Hills, USA faam kreeg door het perfect manier om wenkbrauwen in model te krijgen. Anastasia kijkt altijd naar de botstructuur van haar klant en naar aanleiding daarvan bepaald ze de vorm van de perfecte wenkbrauw, ze maakt daarbij gebruik van een simpele methode om 3 punten vast te stellen : het begin van de wenkbrauw (punt I), de hoogste punt van de wenkbrauw (punt III) en het einde van de wenkbrauw (punt II). 

Epileren en harsen

Om deze vorm te krijgen worden de haartjes buiten deze punt met een pincet of eventueel hars door de Anastasia specialist weggehaald, daarna wordt de exacte vorm bepaald door één van de Anastasia stencils voor wenkbrauwvormen te gebruiken. De keuze welke vorm je gaat gebruiken is afhankelijk van de natuurlijke vorm van jouw wenkbrauwen en van de botstructuur van jouw gezicht, tenslotte is die bij iedereen net even anders. 

Bijtekenen om de vorm perfect te maken

Als de wenkbrauw in de juiste vorm is geëplieerd en geharst, dan kan het nodig zijn om de wenkbrauw nog wat bij te tekenen om de perfecte vorm te krijgen. Hierdoor wordt de vorm dan wat strakker of maak je een dunne wenkbrauw wat voller, hele lichte wenkbrauwen maak je zo meer zichtbaar waardoor de complete gezichtsuitdrukking meer expressie krijgt en waardoor ogen als het ware gelift worden. Dit is een extra stap, uiteraard is het niet noodzakelijk om wenkbrauwen bij te werken, maar in veel gevallen maakt het een groot verschil, probeer het eens uit!

Beautyscene & Anastasia workshop

Natuurlijk klinkt dat allemaal best eenvoudig, maar ik weet dat het best lastig is om dit zelf te doen, je bent toch altijd bang dat je teveel haartjes epileert of misschien heb je juist helemaal geen zichtbare wenkbrauwhaartjes...wat moet je dan doen? Dan is er maar één oplossing, je gaat naar een Anastasia specialist bij Parfumerie Douglas of Rob Peetoom, die kunnen je helpen met het bepalen van jouw perfecte wenkbrauwvorm waarna je deze zelf makkelijk kunt bijhouden. Om zo'n behandeling te ondergaan maak je een afspraak bij de winkels, er zijn uiteraard wel kosten aan verbonden.
Of je gaat mee naar onze Beautyscene & Anastasia workshop die we op vrijdagavond 6 december 2013 houden in de trainingsruimte van Anastasia in Capelle a/d IJssel. Tijdens deze workshop zullen acht van onze lezeressen hun wenkbrauwen kunnen laten behandelen door twee Anastasia trainers, je bent dan zeker in goede handen en loopt de deur uit met perfecte wenkbrauwen. Natuurlijk leer je ook hoe je na de workshop jouw wenkbrauwen goed in model kunt houden met de fijne Anastasia producten. Uiteraard zorgen de mensen van Anastasia voor een gezellig drankje en hapje, ik ben er zelf zeker ook bij en kan jullie eventueel na de behandeling nog make-up tips geven of voorzien van een make-up, die heeft Anastasia Beverly Hills zeker ook. Bekijk alle producten van Anastasia Beverly Hills even in hun webshop : www.anastasiashop.nl

Hoe maak je kans op een plaatsje?

Ik ben op zoek naar 8 lezeressen die met hun handen in het haar zitten over hun wenkbrauwen, die willen we natuurlijk graag helpen tijdens deze workshop en voorzien van jouw perfecte wenkbrauw! Misschien heb jij natuurlijke, volle, maar weerbarstige wenkbrauwen die je toch graag wat zou willen temmen? Of misschien heb jij wel "Barbie" wenkbrauwen die behoorlijk passé zijn, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of misschien wil jij weleens leren hoe je jouw wenkbrauwen optisch kunt liften om er jonger uit te zien? Of wil je eindelijk weten hoe je jouw onzichtbare wenkbrauwen goed kunt laten uitkomen? Mail mij dan met jouw wenkbrauwprobleem, ik kies de 8 grootste uitdagingen voor de Anastasia trainsters en die mogen bij de workshop aanwezig zijn, krijgen een Anastasia behandeling en stappen de deur uit met een fijne Anastasia goodiebag!
Heb jij zo'n probleem, meld je dan snel aan! Aan deze workshop zijn uiteraard geen kosten verbonden, je kunt alleen een plaatsje winnen.

Stuur z.s.m. (maar uiterlijk voor 3 december 2013) een mail naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Anastasia met een duidelijke foto van jouw gezicht met een "kale wenkbrauw" en leg jouw probleem goed uit. Vermeld in de mail ook jouw leeftijd en vergeet jouw contactgegevens niet, ik ga op 3 december contact opnemen met de 8 uitverkoren deelnemers. Zorg er dus wel voor dat je beschikbaar bent op vrijdagavond 6 december 2013 (tussen 19:00 en 21:30 uur) in het hoofdkantoor van Anastasia in Capelle a/d IJssel (goed bereikbaar per auto, ook per OV te bereiken, de deelnemers krijgen alle informatie van mij). Uiteraard is iedereen welkom, hoe oud of jong je ook bent, we willen het liefst een leuk gemixt gezelschap om zo goed in beeld te kunnen brengen wat een mooie wenkbrauwvorm doet met iemands gezicht!

Last but not least, ik ga uiteraard verslag doen van deze workshop op Beautyscene en zal dus ook foto's maken van de resultaten, reken er dus wel op dat er ook een foto van jou Beautyscene zal verschijnen, dat moet geen probleem voor je zijn. Wil je liever niet op de foto, geef dat aan in de mail die je stuurt. Ik ben erg benieuwd naar de aanmeldingen en zie er erg naar uit een aantal van jullie te ontmoeten!

Anastasia demonstreert het Beauty express setje (EUR 46,95 via www.anastasiashop.nl)
Zie ik jou misschien wel op vrijdag 6 december 2013? Ik heb er heel veel zin in, geef je dus snel op als je tijd en zin hebt om te komen naar de Beautyscene & Anastasia workshop! Heb je vragen? Stel ze gerust hieronder! Meer informatie over Anastasia en de producten vind je hier : www.anastasiashop.nl
Deel dit artikel
Back to top