Nagel & Handen

Essie Shearling darling winter 2013 nagellakcollectie

Essie brengt deze winter een mooie, veelzijdige nagellakcollectie uit die mooi past bij de modetrends van dit seizoen. Van een mooie muisgrijze nagellak voor bij jouw kasjmier truitje tot de granaatappelrode die prachtig staat bij jouw feestjurkje deze kerst. Vind je ze niet feestelijk genoeg? Dan kun je ze oppimpen met de Luxeffects topcoats, kijk je mee naar de swatches?


Mind your mittens - een blauwe creme nagellak met een tikje groen, een stoere kleur die goed past bij een outfit met een vleugje leer, helemaal het ding voor winter 2013

Shearling darling - een donkerrode cremenagellak met een extreme glans, een chique kleur die prachtig zal staan bij het kanten jurkje of blousje dat je vast gaat dragen tijdens de feestdagen

Parka perfect - een dekkende muisgrijze nagellak met fijne glinstertjes die perfect match bij mijn nieuwe grijze, kasjmier truitje...ook prachtig bij een winterwitte wollen trui of vest!

Sable collar - een warme, bruin paarse tint met heel fijne rode shimmers die een zeer luxe uitstraling heeft, een prachtige kleur voor schoenen of een tas wat mij betreft....ik ga op zoek!

Warm & toasty turtleneck - een bleek lila/grijze lak die mij erg doet denken aan Chloé van Kure Bazaar, een kleur die ik werkelijk wonderschoon vind. Nu dus ook te koop van Essie en dit is echt een aanrader, deze kleur kan jouw handen wel wat bleek maken, hou daar rekening mee.

Toggle to the top - granaatappelpitjes in een flesje, ik ben er nu al gek op! De kleur is prachtig en de shimmers geven de kleur echt iets feestelijks. Op de foto lijkt het alsof de kleur niet glad is op de nagels, maar dat is zeker wel het geval, compleet glad en vooral heel mooi.

Wat vinden jullie van de lakjes? Ze zijn mij eigenlijk prima bevallen, op de foto draag ik telkens twee laagjes, maar bij de meeste kleuren was dat niet echt nodig, donkere kleuren dekken altijd wel behoorlijk goed. Mijn favoriet is zeker de Warm & Toasty turteneck en de warme Sable Collar, Toggle to the top is ook een mooie kleur, zeker voor de komende feestdagen. Ja, ik hou van deze collectie!

De Essie Shearling darling wintercollectie 2013 is vanaf begin december 2013 te koop voor EUR 9,99 per stuk, o.a. bij DA, Etos, Bol.com en Wehkamp.nl.

Welke kleurtjes komen er op jouw wishlist?

Deel dit artikel
Back to top