Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 48 2013

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto's misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk je mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Vorig weekend was ik in Disneyland Paris, samen met mijn broertje en zijn familie, natuurlijk moest ik flink knuffelen met klein neefje Ferron! Ik was ook erg blij met mijn Original Mocros muts, lekker warm en gelukkig een muts die niet kriebelt (EUR 44,95 via www.originalmocros.com)

The family....minus me, ik heb de foto gemaakt! Het was een heerlijk weekend!

Wat een geweldig cadeau heeft Gamila Secret samengesteld, ik ben er helemaal blij mee als fan van hun producten! In deze mega box vind je al mijn favorieten, van de heerlijke footbalm tot de verzorgende huidolie, te koop in hun webshop (via www.gamilasecret.com)

Een parfum die perfect past bij een Lazy Sunday morning? Daar was ik direct verliefd op na even gensnuffeld te hebben aan een sample...gelukkig verzendt webshop Parfuma razendsnel en had ik de heerlijke geur binnen 2 dagen in huis, zooooo heerlijk!

Woensdagochtend zat ik om 8 uur op de rood-witte blokken (het meetingpoint) op Schiphol (met een vanilla latte natuurlijk) omdat ik naar Barcelona zou vliegen samen met Carien van P & G (moederbedrijf van merken als Aussie, Max Factor, Pantene, Herbal Essences en Olaz), gezellig!

Ik heb twee nachten gelogeerd in het waanzinnige Hotel Arts in Barcelona, een modern 5 sterren hotel direct aan het strand bij de Olympische haven, wat een fantastische ervaring en wat een enorm aardige mensen werken er in dit hotel! De Nederlandse dames aan de receptie maakte het welkom net even leuker.

Dit was mijn traveloutfit, lekker comfortabel met een coated jeans van Karen Millen, hemdje van By Malene Birger en Isabel Marant voor H&M zijden blouse, ik droeg mijn zwarte Isabel Marant gympen eronder.

In de avond gingen we met een groep van ongeveer 150 mensen uit eten, maar eerst werden we welkom geheten door de mensen van P & G en vertelde ze wat meer over het event, het Vision House 2013 waar de trends en nieuwe producten van 2014 worden gespresenteerd en besproken

Dat gebeurde op een prachtige, unieke locatie in Barcelona, het Casa Batllo van Gaudi, aan de Passeig de Gracia, kennen jullie het ook? Gaudi heeft dit huis in het begin van de 20e eeuw helemaal verbouwd voor de zakenman Battlo, het is echt zo bijzonder om er te zijn.

Na de presentatie kregen we een rondleiding door het hele huis, de zolder met zijn bijzondere gewelven en washokken waren zelfs ook prachtig, ik zou er echt wel in kunnen wonen, wat een visie had Gaudi!

Het was een late avond, maar ook een vroege ochtend....maar wakker worden met uitzicht op de Middellandse Zee (vanaf de 41e verdieping) helpt zeker wel, ik heb prachtig weer gehad toen ik er was, wel fris maar de hele tijd zonnig en dat is heel fijn.

Hmm....het fruit in Spanje is zoveel lekkerder, love it!

Een grote eer! Ik heb make-up goeroe Pat McGrath mogen interviewen, zij is echt een legende op make-up gebied en de vrouw achter de prachtige make-up tijdens modeshows van o.a. Dior, Givenchy, Victoria Beckham en Prada....tijdens de laatste fashion week was zij verantwoordelijk voor maar liefst 23 grote shows. Binnenkort meer over mijn interview met haar, ze is te gek!

In de avond was er een groot gala georganiseerd waar de ambassadeurs van de verschillende merken hun visie op de trends van 2014 lieten zien aan de gasten. Sterrenkapper/haarstylist Duffy (met rode baard op links) liet zijn visie op Grunge a la 2014 zien, een mooie mix tussen blond en roze met een tikje ruigheid. Ik heb Duffy ook geinterviewd, ondanks zijn ruige voorkomen was het een rustige lieverd.

Ster van de avond was topmodel Coco Rocha, die vooral bekend is geworden door haar blog Oh so Coco en de dingen die ze doet op social media, ze heeft 11 miljoen volgers en dat is voor een topmodel heel veel. Ze is nu echt een inspiratiebron voor velen geworden , niet alleen modellen trouwens maar ook voor "gewone" vrouwen en mannen. 

En toen gebeurde er iets leuks, Coco interviewde voor het event verschillende mensen van de pers die aanwezig waren en guess what....ze wilde mij ook interviewen, is dat leuk! We hebben een leuk gesprekje gehad over social media, trends die ik "meeneem" naar Nederland en natuurlijk ook over bloggen. Ze is echt heel leuk, spontaan en kan lekker kletsen, een leuke vrouw!

Na een paar gin tonics even een gekke "ussie" maken met de lieve Belgische collega's Claire en Franciska, ze zijn zoooo leuk!

In het hotel was een luxe parfumerie waar ze mooie flacons parfum verkochten van Salvador Dali, kennen jullie dat nog? Ik begrijp dat je sommige geuren nog online kunt bestellen via de webshop van Douglas.

Vrijdag stond in het teken van presentaties van alle merken, zoals deze fijne CC sticks van Max Factor, die je kunt gebruiken om bv donkere kringen of roodheid te verbergen. Ze zijn heel fijn van structuur en perfect te blenden voor een natuurlijk resultaat, we moeten nog wel even geduld hebben, hoogst waarschijnlijk komen ze pas in de zomer naar Nederland.

Claire Peters van Olaz/Olay demonstreerde haar unieke massage techniek die je kunt combineren met de producten van Olaz Regenerist, hierdoor worden producten beter opgenomen en zul je meer resultaat zien, altijd goed natuurlijk. Binnenkort horen jullie zeker meer.

Tijdens de drukke dagen was er bijna geen tijd om te shoppen, maar ik heb toch nog even de taxi gepakt naar de Passeig de Grazia voor een turboshopsessie bij & Other stories en Zara, op het vliegveld ben ik nog even verder gegaan....

Daar kocht ik o.a. de zwart/witte schoenen van deze outfit, de jas is van de geweldige Joline Jolink, ik voel mij net Cruella deVil nu 
Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, volg mij dan op Twitter (@mrsbeautyscene) of Instagram (@mrsbeautyscene). De komende week heb ik het vooral heel druk met het tikken van artikelen, daar moet ik echt al mijn tijd in steken en ik ben van plan iedere dag een video op te nemen.....ben benieuwd of dat gaat lukken. En natuurlijk vieren we nog Sinterklaasavond en heb ik de Anastasia workshop op vrijdag, volgende week doe ik verslag!
Deel dit artikel
Back to top