Fashion

Video - shoplog december 2013 met Zara, Karen Millen &Other Stories

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een shoplog met kleding heb opgenomen, de laatste keer was in september...een eeuwigheid geleden. In de tussentijd heb ik heus wel iets geshopt, maar het is leuker om een video te maken met heel veel nieuwe aankoopjes dan over één paar pumps, haha! Natuurlijk, ik heb weer pumps geshopt, kunnen jullie een beetje raden waar? Vast wel, want ik heb zo mijn favoriete winkels! Toch heb ik een nieuwe favoriet gevonden, in Barcelona ben ik binnengestapt bij &Other Stories, een mooie winkel. Kijken jullie even mee naar mijn aankopen?

Je ziet het, ik heb weer het meeste geshopt bij Zara, what else is new! Ik ben vooral ook erg blij met de classy wollen winterjas van Joline Jolink, die trouwens pas verhuisd is naar Rotterdam en dus daar haar winkel heeft, die staat geweldig over een chique outfit zoals een zwarte broek of jurkje. Voor de iets sportieve look met een jeans, leren broek of coated jeans zou ik dan kiezen voor de Zara jas met leren mouwen.
Staat er nog wat op een wishlist? Ja, toch wel! Ik zoek nog een paar mooie, kasjmier truitjes om te combineren, zwarte enkellaarsjes moeten er ook nog komen en ik kan nog wel 1 of 2 feestelijke jurkjes gebruiken voor de komende feestdagen. En misschien nog een echt mooie tas? Gelukkig is het bijna uitverkoop *wink* dat scheelt!

Morgen ga ik opnieuw een mode video opnemen, maar niet alleen! Samen met twee leuke, modieuze, gasten ga ik jullie laten zien welke key items niet mogen missen in jullie kasten en laten we ook zien hoe je ze kunt combineren. Als jullie nog vragen hebben, stel ze gerust, misschien kunnen we ze wel beantwoorden in de video? Wat is jouw beste aankoop voor deze winter tot nu toe?

Deel dit artikel
Back to top