Reviews

MAC Devilishly Dark eyeshadow quad swatches & look

Sinds een paar weken heeft MAC een aantal oogschaduwpalette's in hun vaste assortiment. Eindelijk, want volgens mij hebben ze dat de laatste jaren niet meer gehad. Een oogschaduwquad van MAC bestaat uit 4 kleuren oogschaduw die perfect op elkaar afgestemd zijn en is iets voordeliger om aan te schaffen (losse oogschaduws kosten EUR 17,00 per stuk en het quad kost EUR 38,00). Ik ga je vandaag even kort het nieuwe Devilishly Dark quad laten zien, kijk je mee?

MAC quads hebben vorig jaar een restyling gehad, hierdoor is de verpakking iets gewijzigd, ze zijn nu net iets strakker qua vormgeving, worden nu gemaakt van glanzend zwart materiaal en de deksel is steviger. Kleine veranderingen trouwens, maar ik vind de vormgeving zeker verbeterd. De oogschaduws in een "vast" oogschaduwquad kun je niet verwijderen, iets wat (uiteraard) wel lukt in een leeg quad dat je zelf kunt vullen met losse oogschaduws (vertel ik zo nog meer over).

Het Devilishly Dark quad (EUR 38,00) is een combinatie van warme, goud en bruin tinten, er zitten zowel bestaande (vaste) kleuren in het quad als unieke kleuren : Manila Paper, Goldmine, Honey Lust en Devilishly Dark. Ik ben gek op dit soort kleuren, ze zijn prima voor een dagelijkse look maar met wat extra glitters, eyeliner en valse wimpers maak je ook in een handomdraai een party look! De oogschaduws zijn allevier behoorlijk glanzend, de look die je ermee maakt is zeker een opvallende, maar door de vrij rustige kleuren wordt het niet te donker of glitterend.

v.l.n.r. Manila Paper, Goldmine, Honey Lust en Devilishly dark (in de zon, daardoor iets warmer van kleur)

Afgelopen week droeg ik in dit filmpje deze oogschaduws en ik was vooral erg verrast door de luxe, zachte uitstraling van de oogschaduws, alsof je fluweel draagt op de ogen, heel erg mooi. De oogschaduws zijn stuk voor stuk prettig aan te brengen, goed gepigmenteerd, goed te blenden en combineren qua kleur goed met elkaar. Op de foto's hieronder heb ik het palette gebruikt, Manila Paper in de binnenste ooghoek, Goldmine op het ooglid, Devilishly Dark in de arcadeboog met Honey lust meer richting neusbrug, Volgens mij draag ik de Chocolate shimmer eyeliner van Bobbi Brown, maar ik weet het niet meer helemaal zeker (niet handig).

MAC Devilishly Dark eyeshadow quad

De nieuwe oogschaduwquads kun je in elk geval in de online shop van MAC vinden, normaal gesproken zijn ze ook bij de MAC counters te vinden, ze kosten EUR 38,00 per stuk. Vind je geen goede combinatie voor jou? Dan kun je bij MAC altijd een eigen oogschaduwquad samenstellen, je koopt dan een leeg quad voor EUR 6,50 en vult het met losse oogschaduws (pro palette refill pan EUR 13,00 per stuk). Dan ben je wel iets duurder uit, maar heb je wel een oogschaduwquad op maat. Je vindt de producten in de MAC webshop (www.maccosmetics.nl) en ook bij de MAC counters, de lege quads zijn altijd wel snel uitverkocht en dat is weleens lastig. 

Wil je de andere quads uit de MAC Gorgeous eyes collectie ook zien? Laat het zeker even weten, swatches en een look zijn tenslotte zo gemaakt! Heb jij al één van deze quads gekocht? Welke is jouw favoriet?

Deel dit artikel
Back to top