Inspiratie & Tutorials

Video - The Princess tag, mijn favoriete dure beautyproducten

Zie mij eens "shinen" in mijn roze prinsessenjurk met kroon...tijd voor de heerlijke Princess tag in deze December videomaand op Beautyscene! Tag video's maken is niet echt mijn ding, maar voor deze maak ik graag een uitzondering. Nu kan ik ongestraft mijn meest luxe en bijzondere beautyproducten laten zien...yes! Ik heb mij dit keer beperkt tot make-up producten, met een paar uitzonderingen, zoals de meeste video's op Youtube. Maar eigenlijk zou ik luxe verzorging ook wel graag laten zien, volgende keer dan maar?

In de video zie je veel producten van mijn held Tom Ford, ik ben gek op zijn beautylijn en baal nog steeds dat we deze in Nederland nergens kunnen kopen. Gelukkig komen de lipsticks en nagellakken wel steeds dichterbij, in Antwerpen vind je deze al bij Parfuma en binnenkort zullen ze ook in de Bijenkorf in Amsterdam te koop zijn. Maar ja...voor een nieuwe poeder, bronzer of brow sculptor moet ik toch echt richting Londen. 

Ook niet erg natuurlijk, ik hou gewoon een lijstje bij die ik meeneem als ik weer eens die kant op ga. Dan shop ik ook direct even bij NARS, al kun je de meeste producten meestal vinden in de Europese webshop van NARS (www.narscosmetics.eu) of bij de Franse webshop van Sephora (www.sephora.fr). 

Hoe vinden jullie trouwens de schattige afbeelding die Vivianne voor mij heeft gemaakt? Ik zie er echt uit als een prinses.....haha, neem het maar met een heleboel korrels zout! Wat zijn jouw favoriete, luxe beautyproducten van alle tijden? En wat was jouw allerduurste beauty aankoop ooit?

Deel dit artikel
Back to top