Inspiratie & Tutorials

Video - hoe breng je nepwimpers op? Tutorial door Vivianne

Voor de feestdagen ben jij misschien al op zoek naar een echte partyproof make-up look? Wat mij betreft horen nepwimpers daar echt bij, zeker als je van jezelf niet van die extreem lange en mooie wimpers hebt. Vandaag heb ik een video voor jullie, waarin ex-stagiaire Vivianne laat zien hoe je nepwimpers aanbrengt en natuurlijk geeft ze ook nog wat handige tips. Het lijkt heel simpel, maar oefenen is zeker nodig, gelukkig hebben we nog 20 dagen tot kerstmis....kijk je mee?

Vivianne gebruikt in de video haar favoriete wimpers van Eyelure, de Naturalites nr. 116 die EUR 7,99 per paar kosten bij Parfumerie Douglas (of EUR 8,49 bij Bol.com). Die zien er zeer natuurlijk uit, alsof je perfecte wimpers hebt van jezelf. Maar nepwimpers vind je in heel veel verschillende soorten, van goedkoop tot behoorlijk aan de prijs. Hieronder nog een paar mooie voorbeelden:


Lancôme Hypnôse Falsies show EUR 40,00 

MAC #20 lash (halve wimpers, dan hoef je ze niet in te korten) EUR 12,50

MAC #34 lash (heerlijke over the top glamour wimpers) EUR 12,50

MAC #30 lash (losse wimperstukjes) EUR 12,50

Duo wimperlijm (velige latexlijm die ook weer eenvoudig te verwijderen is) EUR 10,50

Ik ben fan van de wimpers van MAC, je kunt ze echt meerdere keren gebruiken en hebben een mooie, dunne rand die je vrijwel niet meer ziet zitten. Ik combineer ze altijd met de Duo wimperlijm, dat is echt de beste en fijnste lijm die er is, hou er rekening mee dat er bij MAC wimpers geen klein tubetje lijm zit. Bij de wimpers van Eyelure (en bij sommige andere merken) is dat vaak wel het geval. En als je voorzichtig omgaat met jouw nepwimpers (en ze dus niet van jouw ogen afrukt), dan kun je er best een aantal keren mee doen, maak ze voorzichtig schoon met make-upremover (niet op oliebasis) en gebruik ze net zolang ze er mooi uitzien en in model blijven. Wil je meer tips over nepwimpers? Lees dan dit "Beauty for dummies - nepwimpers" artikel.

Draag jij weleens nepwimpers? Ga je het misschien toch een keer proberen na deze tutorial? Het is echt heel goed te doen! Dank je wel, Vivianne, voor jouw hulp!

Deel dit artikel
Back to top