Fashion

Video - fashiontrends & stylingtips voor deze winter

Deze winter staat op modegebied in het teken van een aantal trends, zo zien we enorm veel burgundy voorbijkomen, hullen we ons in heerlijke pluizige en fluffy items, dragen we meer leer dan ooit tevoren en gaan we de deur niet uit zonder statement ketting. Toch? Kun jij nu wel een paar fashion tips gebruiken, kijk dan eens naar het filmpje dat ik samen met Vivianne heb opgenomen. We laten de belangrijkste tips zien en delen onze styling tips met jullie, hopelijk hebben jullie er iets aan.

Hoe kies ik mijn kleding?
Ik ben bepaald geen trendsetter, maar echt een volger...maar wel één die heel goed weet wat er past en niet past bij mij. Ik heb dan ook een vrij duidelijke, vrouwelijke smaak die vooral tot zijn recht komt met aansluitende kleding en hoge hakken. Dat is niet voor niets trouwens, ik ben nogal klein (1.65 m) en heb behoorlijk vrouwelijke, ronde vormen die ik niet moet verstoppen in wijd zittende kleding. Verder moet ik ook altijd opletten wat voor halslijn ik kies, liefst niet al te hoog gesloten maar liever met een iets wijdere hals of v-hals. Ook kies ik niet voor teveel printjes, in elk geval niet bij elkaar en ga ik maar weinig voor felle kleuren. Ik denk dat het heel belangrijk is om te weten welke vorm kleding goed bij je past, zo moet ik altijd een strakke rok dragen, nooit een wijde want dat staat niet bij mijn korte benen. En een wijde broek staat ook niet goed, net zoals laarzen die halverwege mijn kuiten vallen....geen gezicht bij mij. Eigenlijk is mode net als make-up, je moet producten kiezen die je goed staan, jouw mooie punten accentueren en eventuele minder mooie punten iets op de achtergrond zetten. Als je eenmaal weet wat goed staat, dan kun je per seizoen kleine aanpassingen doen in de kleuren, printjes en materialen, zodat je toch meedoet met de leuke modetrends van deze winter.

Wat is jouw favoriete fashiontrend deze winter? Ga je voor de "fluffy" trui of is jouw garderobe nu helemaal brugundy en hangt deze vol met panterprintjes? Ik ben benieuwd!

Deel dit artikel
Back to top