Blogs & Editorial

Editorial - SALE....wie is er eigenlijk geen fan van?

Begin december is de tijd dat ik on- en offline winkels goed in de gaten houd, de sale begint dan namelijk. Ik hou ervan, jullie ook? Toch ben ik niet bepaald een echte koopjesjager, als ik echt iets nodig heb, dan koop ik ook gewoon buiten de uitverkoop. Maar er zijn van die dingen...die kopen gewoon fijner als ze nog maar de helft kosten van de oorspronkelijke prijs. Die mooie dure tas bijvoorbeeld of toch nog maar een extra jurkje, jasje, paar pumps of blouse? Allemaal een stuk aangenamer om te kopen tegen een leuke korting, ik neem jullie even mee op shopping spree......dit zijn mijn favoriete winkels:

Perfectly basics (www.perfectly basics.nl)

Bij PB verkopen ze prachtige basics van merken als By Malene Birger, Zoe Karssen, Repeat, Filippa k, Spanx en Marc Jacobs. Maar je vindt er ook bijzondere items zoals heerlijke zijden jurkjes en mooie wollen jassen, de uitverkoop is al gestart en zeker de moeite waard, ook veel mooie basics die je altijd wel kunt inpassen in een garderobe. Maar ook prachtige jurkjes van Missoni en mooie schoenen en tassen, echt een fijne winkel met een geweldige service. 

Mayke (www.mayke.com)
Prachtige aschoenen en tassen vind je in deze geweldige winkel in Oisterwijk, waar de liefste mensen werken! Merken als Isabel Marant, Jimmy Choo, Stella McCartney, jerome dreyfuss en Guiseppe Zanotti tegen geweldige kortingen van 30 tot 70 %, je wordt er behoorlijk hebberig van! Sommige merken worden alleen per mail verkocht, maar het team van Mayke is heel vreindelijk en helpt je perfect, ze zijn 1000 % betrouwbaar! Oh ja, hun winkel in Oisterwijk moet je zeker eens bezoeken!

De Bijenkorf (www.debijenkorf.nl)

De sale bij de Bijenkorf is een tikje vaag, meestal worden er bepaalde productgroepen afgeprijsd en beginnen ze bij een korting van 30 %. Toch kun je er best eens leuke dingen scoren, al blijft het lastig om precies te bepalen wanneer je nu het beste kunt kopen...maar sommige merken zoals Marc by Marc Jacobs, Diane von Furstenberg, Chloé, Zoe Karssen en 
L.K. Bennett worden toch net even iets betaalbaarder. Je moet wel dagelijks even checken of jouw favoriet al is afgeprijsd! Oh ja, er is maar weinig sale op cosmetica...

Net-a-porter (www.net-a-porter.com)
Ga je voor meer luxe, zoals merken als Burberry, Victoria Beckham, Alexander McQueen, Bottega Veneta, Louboutin en Gucci...dan mag de de sale van Net-a-porter niet missen, die is echt legendarisch! Maak van te voren zeker een wishlist met een aantal opties, want er is grote kans dat je misgrijpt als de sale begint, je bent namelijk niet de enige die er graag shopt. Vergeet ook niet bij de beautyafdeling te kijken, ze verkopen er prachtige producten van o.a. Charlotte Tilbury en Ellis Faas. De sale is nog niet begonnen trouwens, schrijf je zeker in voor hun nieuwsbrief als je niets wilt missen....

Kleertjes (www.kleertjes.com)

Kids hebben ook kleren nodig, een heleboel natuurlijk...zeker als ze nog klein zijn en snel groeien. Ik vind Kleertjes.com een geweldige winkel, vooral omdat ze zo'n groot assortiment hebben. Ik stap ook graag een gewone winkel binnen, maar ik vind het altijd behoorlijk vervelend als ik misgrijp omdat ze de goede maat niet in het assortiment hebben. Dat gebeurt echt vaak, zo vervelend! Sem heeft bijvoorbeeld broekmaat 134 en die kopen winkels veel te weinig in, bij Kleertjes.com is de keuze behoorlijk groot en tijdens de sale kan ik extra inslaan. Oh ja, ik koop ook vrijwel altijd een mooie winterjas bij Kleertjes, liefst natuurlijk met een fijne (40 %) korting.

Voorwinden (www.voorwinden.nl)
Offline winkelen doe ik ook, maar niet zo vaak, ik vind het een beetje zonde van mijn tijd. Toch loop ik regelmatig de modemall hier in de buurt binnen, al is het maar voor een paar panty's of een paar handschoenen voor Sem. Dan zie je natuurlijk altijd wel iets leuks...zeker nu de sale is begonnen is dat best aantrekkelijk! Ze verkopen er mooie merken, in verschillende prijsklasses zoals Supertrash, Nikkie, G-Star, By Malene Birger, Maison Scotch, Hugo Boss, Canadian Goose, Woolrich, Nike en Bjorn Borg. Ze beginnen normaal met 20 tot 30 korting, maar binnen een week of twee vind je heel veel leuks tegen 50 % korting, dat tikt best aan natuurlijk. Oh ja, ze hebben zowel kleding voor mannen, vrouwen, kinderen en hebben ook een grote sportafdeling. Ben je een keer in de buurt, ga er dan zeker eens naartoe, het is een prachtige, grote winkel.

Hebben jullie nog favoriete winkels waar je graag shopt tijdens de sale? Wachten jullie soms bewust tot de uitverkoop begint met het kopen van een bepaald item? Of ga je lekkere snuffelen en zie je wel wat je voor moois of interessants tegenkomt? En heb je weleens een miskoop? Ik had dat vroeger best vaak, dan was iets zo mooi afgeprijsd dat ik het wel moest meenemen, terwijl ik het misschien helemaal niet zo'n leuk kledingstuk vond...zonde natuurlijk! Mijn beste uitverkoop in de sale was zeker een blousje van Dolce & Gabbana dat ik kocht met 70 % korting, ik draag het nu nog steeds en heb het al 3 jaar geloof ik...dat was een topkoop!

Shop ze en geniet natuurlijk ook van deze week!

XXX
Deb

Deel dit artikel
Back to top