Reviews

Riri hearts MAC holiday collectie - foto's, swatches en review

Dinsdagochtend zitten er volgens mij heel wat fans van Rihanna en MAC Cosmetics klaar achter hun computer om maar niets te missen van de Riri hearts MAC holiday collectie. Het is dan ook de laatste kans om de geweldige rode lipstick Riri Woo te kopen en het is de eerste kans voor de prachtige (!!) Pleasurebomb lipstick. Deze donkerroze lipstick is volgens mij Rihanna's favoriet en was binnen 10 minuten uitverkocht in de U.S.A. Ben je benieuwd hoe deze kleur eruit ziet? Bekijk dan mijn review van de Riri hearts MAC holiday collectie!

Lucky me...ik kreeg van MAC Cosmetics een groot deel van de collectie toegestuurd om aan jullie te laten zien, dat is natuurlijk wel handig omdat je de producten van deze collectie niet in de winkel kunt zien en testen. Tenminste....nog niet, vanaf 20 december 2013 zal de collectie ook bij de MAC counters te vinden zijn. Wil jij echter online bestellen, dan zijn swatches wel erg handig. 

Musthaves zitten er genoeg in deze collectie, de lipsticks zijn (weer) prachtig, vooral dus Pleasurebomb. Dat Riri Woo mooi is, dat weten we inmiddels wel, toch laat ik de matte lipstick ook in dit artikel even zien. Ik ben ook fan van de bijpassende nagellak, die dekt in één laagje en supersnel droogt...handig als je weinig tijd hebt om nagels te lakken en er toch net zo vampy uit wilt zien als Rihanna.

In de collectie vind je een mooie bronzer en twee Veluxe pearlfusion oogschaduwpalettes, die een behoorlijke glanzend resultaat geven, prima natuurlijk voor de aankomende feestdagen maar ook best behoorlijk aanwezig! Gelukkig zijn de producten wel van topkwaliteit, ze laten zich makkelijk aanbrengen en blenden voor een mooi resultaat. Ik heb hieronder alle foto's van de producten en tussendoor zien jullie ook de looks met de producten.

Veluxe pearlfusion eyeshadow Phresh out EUR 41,00


In het Phresh out palette vind je 5 kleuren oogschaduw die stuk voor stuk heel glanzend zijn, met een "pearly" finish. De poeders zijn heel zacht, hechten zich redelijk goed aan de huid en zijn prima de verdelen en te blenden. Reken wel op wat fall-out (poeder dat van de kwast valt) en breng bij voorkeur eerst de oogmake-up aan voordat je foundation en/of concealer aanbrengt. 
Op de look hieronder heb ik alle kleuren gebruikt, de donkerste kleur zit in de arcadeboog en boven de eyeliner, zwarte eyeliner en mascara maakt de look af. Voor overdag vind ik dit iets te glanzend, dan zou ik de (mooie) kleuren liever combineren met een mattere kleur, maar hé....het is natuurlijk wel kerstmis binnenkort!


Bronzing powder Love, Rihanna EUR 27,50

een close-up van het poeder zodat je kunt zien dat de donkere, koperen kleur geen overspray is, maar geperst is in het bronzingpowder, het bovenste laagje glanst iets je meer, maar ook het poeder eronder is mooi glanzend.

De bronzer is geweldig mooi, maar wel opvallend door de koperen kleur die erin verwerkt is, de kleur is daardoor best wel heftig en opvallend. Natuurlijk kun je ook de bronzer apart gebruiken, maar eerlijk gezegd is dat dan weer zonde, ik vind het resultaat namelijk te gek. Nu ben ik ook wel redelijk getint en kan ik wel wat hebben qua kleur, ben je erg licht...dan is het misschien iets te heftig. Maar weet je wat....dan koop je de bronzer gewoon om naar de kijken....wat een plaatje!


v.l.n.r. Riri Woo, Pleasurebomb en Bad girl Riri lipsticks EUR 19,50 per stuk
v.l.n.r. Bad girl Riri, Pleasurebomb en Riri Woo

MAC Bad girl Riri (matte taupey nude) - een mooie, warme nude kleur met vleugje taupe/paars waardoor de kleur net iets opvallender is zonder al te fel te zijn. De finish is semi-matte en de lipstick is fijn om te dragen, zorg wel voor een goed verzorgde lip als ondergrond en breng bij voorkeur het eerste laagje aan met een lippenseel.


MAC Pleasure Bomb (matte fuchsia) - een donkere fuchsia kleur die zeer goed draagbaar is, zelfs voor mij die geen fan is van (te) roze lipsticks. Roze is niet zo mijn kleur, maar dit vind ik dus echt een plaatje, vooral omdat de kleur vrij warm is en toch fris blijft, een aanrader en volgens mij Rihanna's favoriet van de drie op dit moment.


MAC Riri Woo (matte cool red) - wat kan ik nog zeggen over deze perfecte, matte rode lipstick? Ik hou van de matte finish, die het net iets rustiger houdt en die prima combineert met mijn blonde haar, het is niet too much zeg maar. Riri Woo kan weleens droog aanvoelen, maar als je een lipbalm aanbrengt en even laat intrekken, dan voel ik er niets meer van. De houdbaarheid is amazing, Riri Woo blijft de hele dag zitten als je een beetje voorzichtig eet en drinkt. Ik breng deze lipsticks bij voorkeur aan met een kwastje, bijwerken doe ik wel uit de losse pols...haha...ik bedoel zonder kwastje.

Rihanna draagt altijd geweldige nagellak, het was daarom een kwestie van tijd voordat Riri Woo de nagellak zou uitkomen en nu is het zover, tijdens de allerlaatste collectie van Rihanna en MAC. Riri Woo is op de nagels net zo perfect als op de lippen, de kleur is perfect dekkend in één laagje, is wel wat dun van structuur en droogt razendsnel. Klassiek rood op de nagels kan echt altijd en maakt iedere look ultrachique. Dit is zeker een musthave voor de Rihanna, Riri Woo of MAC liefhebber, niet vergeten in jouw shopping basket te doen!

MAC Riri Woo nail lacquer (matte cool red)

Zoals je kunt zien ben ik heel enthousiast over deze collectie, de verpakkingen zijn geweldig, ik hou van de rosé gouden met witte verpakkingen en de inhoud is ook heel mooi. Mijn aanraders zijn zeker de lipsticks, de bronzer en de nagellak...maar het oogschaduwpalette is ook goed en mooi, al moet je wel van wat glans houden. Kortom...eigenlijk kun je alles wel kopen, het is zeker de moeite waard en een back-up van Riri Woo is ook geen slecht idee (ik heb er inmiddels 4 volgens mij....).

Nog even dit : ik heb de afgelopen week de laatste update van MAC Cosmetics ontvangen, de collectie zal vanaf dinsdag 10 december 2013 exclusief online te koop zijn via www.maccosmetics.nl, ik heb geen idee vanaf hoe laat, al zal ik wel proberen dit via Twitter te laten weten. En...mocht MAC toch besluiten deze datum te wijzigen, dan kan ik daar natuurlijk helemaal niets aan doen, ik geef alleen maar door wat ik hoor en zit er bovenop, maar ben uiteraard niet verantwoordelijk. Last but not least, de voorraad zal zeker beperkt zijn, grote kans dat de producten binnen een paar minuten zijn uitverkocht, ook daar kan ik helaas niets aan doen....niet boos op mij worden dus (iets wat er in het verleden wel is gebeurd, heel gek...). Vanaf 20 december 2013 kun je de collectie ook bij de MAC counters kopen...al zul je daar ook snel bij moeten zijn, denk ik.

Heb jij al iets op jouw lijstje staan? Wat wil jij graag hebben? Laat je mij dinsdag even weten of het gelukt is om te bestellen? Hou mij maar via Twitter op de hoogte! 

Deel dit artikel
Back to top