Fashion

Relax.....it's christmas - ontspan lekker met Rituals

Met minder dan twee weken te gaan tot kerstmis, slaat de kerststress bij mij al behoorlijk toe! Ik moet nog zoveel doen....werk afmaken, cadeautjes kopen, voorbereidingen treffen voor het kerstdiner en twee verjaardagen...kortom, soms schiet ik een tikje in de stress. Tijd voor een warm bad en na afloop bestel ik op mijn gemak de cadeautjes op het internet, bijvoorbeeld bij Rituals waar ik voor iedereen die heerlijke Spice Trail geursticks ga bestellen. Kijk je even mee voor fijne cadeautips?

Relax & verwen jouw lichaam
Mijn verwenmoment begint altijd onder de douche of in bad, het is maar net wat ik voor tijd heb. Tegenwoordig steek ik graag een geurkaars aan voordat ik in bad ga, de badkamer ruikt dan al heerlijk en dat ontspant meteen, de Under a Fig Tree geurkaars is hiervoor zeer geschikt. Maar soms ga ik ook voor een Oosters badritueel, met de fijne Hanami Heaven badolie (EUR 13,50) en de Sakura scrub (EUR 15,50), beide ruiken naar de heerlijke kersenbloesem. Tegenwoordig zet ik dan mijn iPad op de badrand en kijk ik een serie of film, toevallig ben ik deze week van start gegaan met The Tudors...als dat geen ontspanning is! Na het badderen en scrubben smeer ik mij van top tot teen in met een voedende bodycreme, iets waar mijn huid om schreeuwt nu het kouder wordt.

Relax & drink thee
Bij ons thuis drinkt iedereen thee, heel veel thee om precies te zijn en onze theekast puilt dan ook uit met allerlei heerlijke theesoorten, van de traditionele Earl's secret (EUR 4,50) tot de Oosterse Jasmine Delight thee (EUR 4,50). Ik ben dan ook heel blij met onze Quooker, dat is één van de beste uitvindingen ooit voor in de keuken. En ik heb ook een enorme zwak voor mooie theedoosjes, die wil je toch gewoon kopen als je ze tegenkomt? De Tea Ceremony van Rituals met 4 soorten thee (EUR 10,50) is dan ook geweldig om cadeau te geven aan een mede-thee lover! 

Relax & bestel cadeaus online
Vroeger rende ik de weken voor kerst winkel in winkel uit om te zoeken naar de leukste cadeautjes voor mijn vrienden en familie, maar dat is sinds een paar jaar echt verleden tijd. Wie heeft daar nu eigenlijk nog tijd voor? Nee, laat mij maar rustig (op het moment dat het mij uitkomt) zoeken naar cadeautjes in fijne webshops, zoals die van Rituals. Of ik nu een iets fijns zoek voor een beautyliefhebber (denk aan de mooie nagellakjes en oogschaduws) of leuke loungewear (waar je ook prima mee naar yoga kunt gaan) voor mijn sportieve vriendin? In de Rituals webshop vind je veel meer dan je zou verwachten! Denk je dat mijn schoonvader blij wordt van een autoparfum? Zijn auto is heilig...dan moet die eigenlijk ook wel extra lekker ruiken? Kortom, laat mij maar lekker met mijn ipad in bad zitten en ik shop gewoon door. Ben jij ook zo makkelijk geworden? Ga voor alle Rituals producten naar de webshop van Rituals en krijg bij aankoop van EUR 65,00 of meer een Hamman pakketje t.w.v. EUR 9,90 cadeau!

Wie kan er wel een ontspannen kerst gebruiken?
Jij kent in jouw omgeving vast iemand die het hele jaar door enorm hard gewerkt heeft en echt wat rust en ontspanning kan gebruiken tijdens (en na) de feestdagen? Misschien wel jouw broer die keihard werkt of jouw moeder, die altijd in de weer is? Rituals heeft op Facebook momenteel een leuke actie! Je kunt namelijk een vriend, vriendin of familielid nomineren die volgens jou wel een ontspannen kerst verdiend heeft. Hij of zij maakt dan kans op een fijn Rituals pakket t.w.v. EUR 16,50. Meedoen kan dus op de Facebook pagina van Rituals, die je hier vindt.

advertorial
Ontspan dus vooral deze kerst en laat je niet teveel opjagen, bestel cadeautjes lekker online en dat kan ook prima als je in bad zit....maar je mag het ook relaxed achter de pc doen, met een lekker kopje thee! Heb jij al leuke cadeautjes gezien in de online shop van Rituals?
?>
Deel dit artikel
Back to top