Fashion

Win een heerlijk Rituals verwenpakket! (winactie is afgelopen)

Gisteren liet ik jullie al zien hoe je ontspannen kerstcadeautjes kon shoppen in de online shop van Rituals, maar het is nog veel leuker als je een cadeautje kunt winnen! Ik heb goed nieuws, ik mag in een winactie een aantal fijne Rituals cadeaupaketten weggeven t.w.v. EUR 16,50. Kijk snel even verder om te zien hoe je kans maakt op 1 van de vier verschillende pakketten.....

Wat kun je winnen?

Rituals heeft heerlijke producten, die je uiteraard los kunt kopen, maar een cadeaupakket is helemaal ideaal om te geven en te krijgen. Ik hou enorm van dit soort pakketjes, het is de ideale manier om kennis te maken met de verschillende Rituals producten en de kleine formaten zijn ook ideaal voor op reis. Hieronder zie je de vier verschillende pakketten die ik weggeef:

Time Out box EUR 16,50

Hamman mini treat EUR 16,50

True Happiness EUR 16,50

Ancient Beauty EUR 16,50
Hoe kun je winnen?
Meedoen is heel simpel, meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief van Rituals en wie weet ontvang jij het Rituals pakket nog voor kerstmis thuis? (we kunnen tijdige bezorging helaas niet garanderen i.v.m. drukte bij PostNL)

 
Wat is eigenlijk jouw favoriete Rituals product? Doe jij mee met de winactie? Niet geschoten is altijd mis natuurlijk en in zo'n dure maand is iedere extraatje meegenomen! Je kunt ook een vriend of vriendin nomineren voor een leuk Rituals pakket, ga naar de Facebook pagina van Rituals en doe mee!
Deel dit artikel
Back to top