Nieuws

Philosophy opent shop-in-shop in Amsterdam

Fijn nieuws voor mij als grote Philosophy fan, sinds deze week heeft het Amerikaanse merk een eigen plekje in Amsterdam. Afgelopen dinsdag opende in het filiaal van ICI Paris XL de eerste Philosophy shop-in-shop in Nederland. Kijk even mee hoe leuk de winkel eruit ziet en natuurlijk deel ik ook mijn favoriete Philosophy producten met je, dat zijn er namelijk nogal wat!


In het ICI Paris XL filiaal aan de Nieuwendijk 233 in Amsterdam is een groot deel van de winkel helemaal in Philosophy stijl ingericht, het ziet er waanzinnig leuk uit! Uiteraard vind je er alle Philosophy producten uit het Nederlandse assortiment (dat een stuk kleiner is dan in de USA) en momenteel ligt de speciale kerstcollectie ook in de winkel, zolang de voorraad strekt. In dit artikel kun je daar meer over lezen, ik ben verliefd op de Candied Pecan scrub!

In de Philosophy shop-in-shop vind je getraind Philosophy personeel die je van goed advies kunnen voorzien, zo zullen ze je zeker meer kunnen vertellen over de fijne peelings van Philosophy zoals the Microdelivery peel. Je kunt er uiteraard ook terecht voor de fijne nieuwe nachtcreme Hope in a jar night, een nachtcreme met een exfolierend effect door het toegevoegde glycolzuur (iets waar ik fan van ben na mijn peelings bij de Velthuis Kliniek). Gebruik de nachtcreme een paar weken en zie het verschil, de huid ziet er een stuk stralender en uitgeruster uit na een nachtje slapen, dat kunnen we zeker gebruiken in deze drukke weken!

Kortom, ga zeker eens langs bij deze mooie aanwinst, mijn bezoekje staat zeker binnenkort ook gepland, ik wil de Philosophy sfeer zeker even goed opsnuiven. Ik kreeg op Instagram ook de vraag of het assortiment groter is dan bij de andere ICI Paris XL filialen? Dat is volgens mij niet het geval, ze verkopen geen andere producten, maar de voorraad is misschien wel groter zodat je niet snel mis zult grijpen tijdens het shoppen.

Mijn Philosophy favorieten zijn de Purity made simple, the Microdelivery Peel, Pure grace parfum, Amazing Grace firming bodylotion, lipshine cinnamon buns en de When hope is not enough 3-6-9 replenishing oil.

Wat vind jij fijne producten van Philosophy? De eerste en enige Philosophy shop-in-shop vind je aan de Nieuwendijk 233 in Amsterdam, maar gelukkig kun je de producten ook kopen via de webshop van ICI Paris XL en diverse andere filialen.
Deel dit artikel
Back to top