Nieuws

Essence trend edition Superheroes januari 2014

Tijd voor een Essence update! Tijd ook voor de nieuwe Superheroes collectie, die in januari 2014 in de winkels ligt, dat is dus al over 2 weken...de tijd vliegt als je superheld bent! De focus ligt duidelijk op de nagels, met 6 leuke en aparte nagellakjes met verschillende finishes. Holo's, glitters, vloeibaar goud en een nagellak die reageert op warmte...Essence heeft duidelijk haar superhelden uitgekozen voor deze collectie. Lees je verder voor alle informatie?

Nail polish thermo EUR 1,99

Dit is toch grappig, nagellak die reageert op temperatuurverschillen, zo zou de nagellak veranderen van licht- naar donkerroze...ik ben benieuwd of het werkt!
01 Fantastic girl
Nail polish sand EUR 1,99
02 The incredible
Nail polish oil slick EUR 1,99
03 Power girl
Nail polish holo EUR 1,99
04 Super, man!
Nail polish Like liquid gold EUR 1,99
05 Wonder Wow! Man!
Nail polish Galaxy flakes EUR 1,99

06 The awesome
Effect nails EUR 1,99

01 Super, man!

02 Fantastic girl & 03 The incredible
Effects nails brush EUR 1,99

Nail art sticker EUR 1,59

01 Be me hero! & 02 Rescue me!
Nail polish remover EUR 1,99
Toilettasje EUR 2,89

Je moet wel een liefhebber zijn van nagellak voor deze collectie, voor de echte make-up fans is het waarschijnlijk niet zo heel spannend, maar ach...de volgende collectie komt er vast alweer snel achteraan.
De Essence Superheroes trend edition zal vanaf januari 2014 bij Kruidvat & Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België te koop zijn. De collectie is weer tijdelijk te krijgen, op = op! Ik voorspel dat de nagellakjes snel uitverkocht zullen zijn, zorg dat je in het nieuwe jaar snel even Kruidvat binnenstapt!

Wat vind jij van deze nieuwe Essence collectie?

Deel dit artikel
Back to top