Reviews

Video - Clarisonic Pro review

Jullie weten allemaal waarschijnlijk wel dat ik gek ben op mijn Clarisonic, de elektrische gezichtsreiniger die ik iedere dag gebruik om mijn gezicht schoon te maken. Ik gebruik deze als ruim twee jaar, nog voordat deze apparaten in Nederland te koop waren, en ik ben er nog steeds tevreden over. Vandaag laat ik jullie de Clarisonic Plus zien, de duurste en meest uitgebreide van de Clarisonic die nu te koop is en ook erg fijn is. Maar wat is nu precies het verschil met de, eerder besproken, MIA 2? Ik ga het je vertellen in deze video, kijk je mee?

Zoals ik in de video vertelde heb ik geen tutorial/how to laten zien, vooral omdat de werking van de Clarisonic Plus exact hetzelfde is als de Mia. Ik gebruik ze beide op dezelfde wijze. De bodybrush is een fijne toevoeging, maar eerlijk gezegd gebruikte ik die de afgelopen jaren maar weinig, ik weet niet waarom eigenlijk...misschien toch teveel gedoe? Gek eigenlijk, want het is echt wel fijn om je lichaam net iets beter schoon te maken en dode huidcellen te verwijderen. Toch maar weer eens gaan doen!

Nu wilde ik dit filmpje eerst combineren met een geschreven artikel, waarin ik ook nog eens in tekst zou vertellen hoe deze Clarisonic werkt en wat de verschillen zijn. Maar ik bedacht daarna, dat het misschien wel handig is om dat artikel te combineren met vragen die jullie eventueel hebben? Misschien is het dan een idee om de review van de Clarisonic MIA 2 nog even te bekijken? Die vind je hier : Video Clarisonic Mia 2 review & tutorial
Ben je benieuwd hoe vaak ik de Clarisonic gebruik? Of wil je weten welke producten ik gebruik samen met de Clarisonic? Heb je een persoonlijke vraag, past de Clarisonic wel bij jou? En wil je weten of de Clarisonic echt onmisbaar is? Laat het zeker weten, dan 

Je koopt de Clarisonic Plus exclusief bij ICI Paris XL voor EUR 225,00. In de verpakking vind je de Clarisonic, de oplader, een gezichtsborstel voor de gevoelige huid en een bodybrush, samen met samples van de reinigingsgel en body scrub). Het is natuurlijk wel een geweldig kerstcadeau, toch de kerstman maar lief aankijken?

Deel dit artikel
Back to top