Reviews

Kerstlook 2013 met Bobbi Brown Twilight Pink eyeshadow palette met roze lippen

Vandaag is het tijd voor de eerste kerstlook van 2013, die ik heb gemaakt met het Twilight Pink palette van Bobbi Brown. Een palette met 10 oogschaduws in lichte, glanzende tinten en 4 vrij naturel kleurige lipsticks. Prima voor een bescheiden, feestelijke look maar natuurlijk kun je die look wel weer wat oppimpen met een lekkere roze of rode lipstick. Ik heb vandaag gekozen voor fris roze, vind je het er een beetje feestelijk uitzien?

Eerst nog even het Bobbi Brown Twilight pink eye & lip palette van dichtbij bekijken, een mooi palette dat komt uit de Bobbi Brown holiday gift giving collectie. Het palette kost EUR 90,00 en daarvoor krijg je 10 oogschaduws, 4 lipsticks en 2 mini-kwastjes. Ik moet je even waarschuwen voor de swatches...die zijn namelijk allesbehalve spectaculair. Toch vind ik dat je er zeker een mooie look mee kunt maken, kijk dus vooral verder!


Het palette is gemaakt van stevig, zwart en glanzend kunststof dat versierd is met het wapen van Bobbi Brown

De oogschaduws worden door een beschermkapje apart gehouden van de lipsticks, zo krijg je geen last van poeder in de lipsticks. De grote spiegel is ook erg prettig!

De kwastjes zijn heel klein, maar wel erg goed van kwaliteit, beide zijn prima te gebruiken om de producten aan te brengen.

De 10 oogschaduws in detail, ik heb de namen wel, maar niet goed op volgorde, dus dat schiet ook niet op. Rechtsonder zie je Espresso, de zwart/bruine kleur die je in heel veel Bobbi Brown palettes vindt. De 2e kleur van links (zowel op de bovenste als onderste rij)  is een sparkle oogschaduw, die gebruikt je alleen om wat glans aan te brengen om zo het licht mooi te vangen.

swatches Bobbi Brown Twilight pink eye palette


De lip colours zijn lipsticks, maar dan wel behoorlijk natuurlijk van finish en zeer transparant. Op zich prima te gebruiken, maar niet echt heel erg feestelijk, ik mis toch wel een wat meer uitgesproken kleur, dat is toch wel iets meer passend in zo'n feestelijk palette.

Om een look te maken heb ik een mix gemaakt van een aantal kleuren, eens kijken of ik het nog weet:

  • op het ooglid de 2e kleur van rechts van de onderste rij
  • daarna de meest rechtse kleur van de bovenste rij in de arcadeboog
  • onder wenkbrauw zit een mix van de linkse kleur van de bovenste rij en de middelste kleur van de bovenste rij
  • op het buitenste deel van het oog zit espresso, gemengd met nog wat van de middelste kleur van de bovenste rij
  • onder het oog een mengsel van espresso en de tweede kleur van rechts van de bovenste rij
  • en volgens mij heb ik ook nog iets van de sparkle eyeshadows gebruikt....
om te laten zien wat een eyeliner voor een look kan doen, eerst even de look zonder en toen met de Bobbi Brown Ink liner (EUR 25,00), die trouwens heel erg fijn werkt

De totale look heb ik natuurlijk ook nog even op de foto gezet, al zag hij er iets anders uit dan ik eerst had bedacht. Ik droeg nl. eerst een van de lipsticks van het palette, maar dat vond ik een tikje saai en niet zo feestelijk. Weg ermee en kom maar op met de roze Oxford street fuchsia moisture renew lipstick van Rimmel London! Haha...natuurlijk kun je de lipstick helemaal aanpassen aan jouw smaak, dat kan prima een dekkende rode lipstick zijn of juist een meer natuurlijke kleur, alles past wel bij deze look.

Mijn blush is de Day dream van NARS, mijn foundation van Armani en mijn mascara van Chanel, de rest van de producten heb ik genoemd in het artikel.

Lekker roze! Ik heb trouwens nog een klein beetje MAC Dazzleglass Sugarrimmed over de Oxford street fuchsia aangebracht, voor net een beetje extra glans
Mooie kerstnagels zijn uiteraard een must, ik draag nu een combinatie van de Tuxedo black nail polish (EUR 19,00) en de Chrome glitter nail polish (EUR 19,00) van Bobbi Brown, lekker feestelijk toch?

Wat vind jij van het palette van Bobbi Brown? Een must-have of misschien toch niet? Zou jij gaan voor zo'n kerstlook en met welke kleur lippen zou jij dit combineren? 
Deel dit artikel
Back to top