Nieuws

Kerstcadeau tip - Jetske's Huidboek of een Uncover skincare waardebon

Jullie weten allemaal dat ik groot fan ben van dr. Jetske Ultee, toch wel de autoriteit op het gebied van huidverzorging in Nederland. Dit jaar heeft Jetske het geweldige Huidboek geschreven, een must om te lezen als je meer wilt weten over huidverzorging in het algemeen en/of op zoek bent naar goede tips om jouw huidproblemen op te lossen. Ik heb er al vaker over geschreven, maar wilde het vandaag even opnieuw ter sprake brengen omdat het een perfect kerstcadeautje is voor heel veel mensen. Dat kan jouw nichtje van 14 zijn die last heeft van acné of misschien de schoonzus die duidelijke pigmentvlekken heeft of misschien gewoon lekker voor jezelf, het is een topboek!

In dit artikel kun je meer lezen over Dr. Jetske's Huidboek, je kunt er ook een aantal pagina's lezen, zodat je duidelijk ziet dat het boek speciaal is geschreven voor de consument die meer wil weten over hoe je jouw huid nu echt goed moet verzorgen. Echt, het boek zal zeker een eyeopener zijn en je zult na het lezen direct jouw gezichtsverzorging aan een grondig onderzoek onderwerpen...is het wel "Jetske-proof"?

Inmiddels is de 3e druk van het boek verschenen en ligt Jetske's Huidboek ook bij de boekhandels en is het verkrijgbaar bij Bol.com, de prijs is  EUR 24,95. Maar...als je het boek op de website van Jetske besteld (www.uncover-skincare.nl) dan zal het ook nog eens extra feestelijk worden ingepakt, dat is altijd leuk!
Heb je het boek al? Of zoek je nog een ander cadeautje voor een fan van Jetske's eigen huidverzorging? Dan kun je via de webshop ook cadeaubonnen bestellen van EUR 25,00, EUR 50,00 of EUR 75,00. Handig, want zo kan de ontvanger zelf haar of zijn eigen verzorging bestellen, op het moment dat het haar of hem uitkomt. Het tegoed van de bon is onbeperkt geldig en hoeft niet in één keer te worden opgemaakt, het restant blijft altijd geldig is is weer te verrekenen bij een volgende bestelling. De cadeaubonnen van Uncover Skincare zijn alleen te bestellen op www.uncover-skincare.nl en zullen worden bezorgd in een bijpassende envelop. 

Ben jij ook fan van Jetske en haar producten? Misschien is dit wel een ideaal cadeau voor iemand die wel eens kan starten met een goede huidverzorging? 
Deel dit artikel
Back to top