Nieuws

Kerstcadeau-tip : de perfecte huid in een doosje, Embyrolisse Trois secrets (met win-actie)

Kan jouw huid wel een oppepper gebruiken? Ben je nog steeds op zoek naar de ideale producten om jouw huid in goede condititie te houden deze winter? Dan heb ik een leuke winactie voor jullie, ik geef een fijne set weg met de 3 geheimen van de Franse visagisten voor een perfecte huid. De Lait-creme concentrée van Embryolisse is al heel lang één van de drie musthaves bij fashionshows, maar het merk heeft veel meer fijne producten zoals de amazing Eclat de regard, die zorgt voor een frisse oogopslag en de BB cream die zorgt voor een mooie, natuurlijke dekking. Speciaal voor de feestdagen is er een voordelige set uitgebracht en ik geef er één weg....

In de Embryolisse 3 Secrets set vind je drie producten van Embryolisse die de huid hydrateren en opfrissen, maar ze vormen ook een prima basis voor iedere make-up, niet voor niets kiezen visagisten vrijwel allemaal voor de Lait-creme concentrée (tube 30 ml). En ik weet zeker dat ze sinds een tijdje ook kiezen voor de Eclat de Regard, dat doe ik zelf namelijk ook heel graag, het is een wonderstickje dat heerlijk verkoelend en hydraterend werkt, zelfs over make-up heen. En zijn jullie al bekend met de BB cream van Embryolisse? Die egaliseert de huid door een lichte dekking, hydrateert nog wat extra, matteert de huid maar behoudt de mooie glans en beschemt met SPF20. 

De Embryolisse 3 secret set bevat 3 producten met een waarde van EUR 72,50, maar kost maar EUR 42,50 en is te koop in de Nederlandse webshop van Embryolisse (www.embryolisse-shop.nl voor 22:00 uur besteld, de volgende dag in huis). Misschien is het nog een leuke tip voor een kerstcadeautje? De producten zijn in principe voor ieder huidtype geschikt, van oud tot jong en ook heel fijn voor mannen, zelfs de BB cream (en anders mag jij die misschien wel hebben van hem...haha). 

Ik mag ook een Embryolisse 3 secrets set weggeven aan één van jullie, laat dus een comment achter bij dit artikel waarin je vertelt waarom je er juist deze kerst extra mooi wilt uitzien! Ik kies vrijdag 20 december een winnaar en neem per mail contact op, als de winnaar haar adres direct doorgeeft kan de set nog voor kerst in huis zijn (geen garanties....je weet het maar nooit bij PostNL). Succes!!!

Deel dit artikel
Back to top