Nieuws

Essence trend edition Love Letters februari t/m maart 2014

Schrijven jullie nog weleens een liefdesbrief? Of stuur je tegenwoordig vaker een lief appje of leuke foto aan jouw geliefde? Het is natuurlijk wel heel romantisch om een "echte" brief te krijgen, zeker als je die verstuurd in een envelop met afdruk van jouw kus...En wat is er nu leuker dan dit te doen op Valentijnsdag (14 februari)? Essence maakt het je in elk geval makkelijk om in de romantische mood te komen met hun Love Letters collectie, daar krijg je direct inspiratie van! Kijk je even mee?

Eyeshadow palette EUR 3,89

Ever thine, ever mine, ever ours
Duo eye pencil EUR 1,59


Inkheart & Grey-headed lovebird
Jumbo sheer stick EUR 2,59


Rosy in love & Dear peach
Highlighter powder EUR 3,39

Love poem
Nail polish EUR 1,89

Rosy in love & I got a crush on blue!

Grey-headed lovebird & Dear peach!

Inkheart
Stampy set EUR 2,99
I'm on cloud nine
Powder papers EUR 2,39

Diary EUR 3,59

Te schattig toch? Ik heb de producten nog niet in het echt gezien en weet dus ook niet of ze echt mooi zijn, dat verschilt bij Essence nogal eens. Maar ik kan je in elk geval aanraden de Powder Papers zeker mee te nemen, wie kan er nu zonder blotting papers, ze zijn ideaal! En als je houdt van nail art, dan kun je met de stempelset heerlijk aan de slag, ik sla even over...haha.
De Essence Love letters trend edition zal vanaf februari t/m maart 2014 te koop zijn bij Kruidvat en Trekpleister, in België is de collectie al eerder te verkrijgen nl. vanaf januari t/m februari 2014 bij Kruidvat. Ook deze collectie zal weer tijdelijk te koop zijn, op = op.

Durf jij het aan om jouw geliefde op Valentijnsdag een echte liefdesbrief te sturen? En wat vind je van deze collectie?

Deel dit artikel
Back to top