Fashion

10 producten die op mijn beauty wishlist voor kerstmis staan

Als je een verwende beautyblogger bent zoals ik, dan hoef je eigenlijk nooit meer beautyproducten op een wishlist te zetten omdat de meeste nieuwe producten al door merken worden opgestuurd. Dat is natuurlijk heel fijn, maar stel je voor dat ik nu geen beautyblogger was en ik toch nog een wishlist zou moeten maken voor deze kerst. Welke producten zouden er dan echt op moeten staan? Ik kan er zo tien noemen, misschien helpt het jou nog om een leuk cadeautje te vinden?

MAC Riri Woo Nail lacquer EUR 14,50 & Veluxe pearlfusion shadow EUR 41,00 - de perfecte rode nagellak bedacht door de mooie Rihanna, die perfect matcht met de Riri Woo lipstick (die helaas al uitverkocht is)

Armani Maestro Compact EUR 60,00 (vergeet de lege compact niet mee te bestellen) - na het lezen van mijn review zou ik echt om zijn, wat een geweldige foundation moet dit zijn! Haha..beetje gek misschien, maar deze zou zeker op mijn wishlist komen.

Ciaté gift-set mini mani month EUR 45,00 - ook na de kerstdagen kun je nog enorm veel plezier hebben van deze set met 23 mini lakjes van Ciaté en een full size, zeker een aanrader voor een fijne prijs.

Kiehl's Creme de corps soy milk & honey whipped body butter EUR 36,00 - dit is een body butter om op te eten, zo lekker ruikt deze! Wel een tikje zoet, maar de fluffy structuur maakt alles goed, het lijkt net een soort mousse met de geur van vanillevla. En natuurlijk zorgt de body butter voor een zacht huidje, iedere winter komt er weer een nieuwe pot in de badkamer te staan.

Les temps Essentiel de Chanel (le jour, la nuit & le weekend) - inmiddels gebruik ik deze drie topproducten al sinds augustus iedere dag (of ieder weekend) en zijn ze compleet onmisbaar! Ja, deze zullen dan ook standaard in mijn badkamerkast blijven staan (nieuwtje : in januari 2014 komt er ook een setje met kleinere verpakkingen in de winkels, handig voor op reis en om uit te proberen)

La Mer the eye concentrate EUR 175,00 - met kerst mag je jezelf heus wel eens verwennen, zeker als je het hele jaar hard gewerkt hebt, maar toch vind ik dit wel een flink bedrag voor een oogcreme, als ik hem nu eens op mijn wishlist zet? Zou dat helpen?

Clarisonic MIA 2 EUR 149,00 (ik zou zelf voor de leuke paarse gaan) - dit is natuurlijk een geweldig product dat echt iedereen zou moeten hebben, het maakt de huid echt een stuk beter schoon dan met de hand en is prettig in gebruik. Ik heb mijn Clarisonic al twee jaar in gebruik, eerst de MIA 2, daarna de Pro en nu de MIA2 en de Plus....noem mij maar een Clarisonic addict!

Philosophy Fruitcake mix EUR 28,37 - sinds Philosophy in Nederland te koop is, verheug ik mij altijd op de kerstcollectie en die valt dit jaar zeker niet tegen, vooral de Candied Pecan salt body scrub is zalig, mag daar een grote pot van in het assortiment?

Marc by Marc Jacobs portemonnee Wingman Classic Q EUR 145,00 - oeps...geen beautyproduct, maar wel een beauty! En weet je wat er nu zo handig aan is? Je kunt jouw telefoon ook opbergen in de telefoon, handig als ik even snel een boodschapje ga doen!

Jo Malone Blue Spruce scented candle EUR 150,00 - ik ben een beetje in dubio of ik deze kaars nu nog moet gaan kopen of niet? Ik moet er speciaal voor naar De Bijenkorf in Den Haag en ik heb al de nodige kerstkaarsen in huis...maar ja, deze roept echt al wekenlang mijn naam...wat is het toch erg om een beauty addict te zijn!

Diptyque geurkaarsen voor kerst is ook erg fijn!

Nog een tip : laat een Jo Malone product graveren met een persoonlijke boodschap, alleen bij De Bijenkorf Den Haag op zondag 22 december van 11:00 tot 21:00 uur en maandag 23 december van 11:00 tot 18:00 uur
Wat zou jij op een beauty wishlist zetten? 
Deel dit artikel
Back to top