Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 51 2013

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto's misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk je mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!


Vanaf januari 2014 staat dit L'Oréal Paris Nude Magique Eau de teint display in de winkels, kun je mijn bijdrage eraan vinden? Ik ben nog steeds enthousiast over deze betaalbare variant van de Armani Maestro foundation, je moet hem echt eens proberen!

Begin volgend jaar kun je deze nieuwe Benefit poeder vinden in de winkels van Parfumerie Douglas, grappig want er zit zelfs een kwastje in de verpakking en het werkt amazing! Weg met de overtollige glans!

Deze week ben ik speciaal veel thuis aan het werk geweest, maar de kerstgezelligheid bij Coty mag ik echt niet missen. En deze cupcakes Philosophy style waren heerlijk!

Met twee van de liefste PR dames uit de business en met helemaal links Kim van Glossy, ook zo'n schat. Het was een gezellige middag!

Soms weet je even niet waar je moet beginnen met zoveel mooie nieuwe producten! Ik ben inmiddels gaan smeren met de bodycreme van Matis waar zelfs kaviaar inzit, heerlijk spul! En als je nog op wintersport gaat...Piz heeft speciale beschermingsproducten waarmee je veilig kunt genieten op de skies of snowboard.

Wat hebben katten toch een heerlijk leven, de hele dag luieren en "not a care in the world", onze lieve Asrael ligt graag op de kruk naast ons.

Perfect in een strak interieur past deze exclusieve kerstkaars van Byredo, die in een oplage van maar 500 stuks wordt gemaakt. Cotton Poplin is een frisse, katoenachtige geur die doet denken aan frisse was die in de zon hangt te drogen, heel fijn en dus niet typisch kerst, waardoor ik de kaars met een gerust hart ook na kerst aan kan steken. Je vindt de kaars bij Skins.nl en hij kost EUR 65,00 (meer dan 60 branduren)

Op donderdag werd deze geweldige tas gebracht, heel vroeg in de ochtend terwijl ik nog maar net wakker was, maar na het zien van de inhoud was ik klaarwakker!

Donderdag was mijn grote liefde jarig, we zijn alweer meer dan 20 jaar samen en gaan lekker nog heel wat jaren door! Foto is vorig jaar gemaakt in Lio in Ibiza! 

Krullen maken met de GHD styler, het kan echt! Jullie hebben het toch wel gezien in het filmpje? En ja...de trui zat in het tasje van hierboven, een unieke trui van Chanel die alleen aan hun relaties is gestuurd deze kerst, wat geweldig! Dank je wel, Chanel!

Nog meer verwennerij? Ja...nog meer, het is echt niet normaal hoe ik verwend ben door de bedrijven waarmee ik samenwerk, kijk nu deze prachtige gouden beautycase van Bobbi Brown eens...een plaatje toch? En de inhoud is ook prachtig...

Trophy wife en Shameless van Tom Ford zijn mijn laatste aanwinsten....ik geloof dat ik deze kleurtjes echt nog niet had in mijn nagellakstash.....oeps! Haha...ik heb ze gekocht bij Parfuma, mijn adresje als ik lipsticks en nagellakken van TF wil bestellen.

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, volg mij dan op Twitter (@mrsbeautyscene) of Instagram (@mrsbeautyscene). De aankomende week staat voor mij in het teken van kerstlooks maken, zodat jullie genoeg inspiratie hebben en ik hopelijk weet welke look ik zelf ga dragen op tweede kerstdag! Eerste kerstdag zijn we lekker met zijn viertjes thuis, maak ik een comfort kerstdiner met waarschijnlijk gevulde kalkoen en Eton Mess toe. De volgende dag is Sem jarig en heb ik waarschijnlijk ongeveer 15 a 20 man over de vloer die een Indische rijsttafel komen eten....even doorwerken dus deze week. Ik wens jullie alvast fijne kerstdagen!
Deel dit artikel
Back to top