Algemeen

Dr. Hauschka: Hand- en voetverzorgingsset

Debbie gaf jullie eerder al een hele leuke tip voor de feestdagen, zij liet ons de schattige Organic Island Shell Lip Balm zien. Vandaag hebben we weer een andere aanrader voor jullie, namelijk het Dr. Hauschka: Hand- en voetverzorgingssetje. Dit is een set met maar liefst vier producten waarmee je de handen en voeten van jezelf of iemand anders eens flink mee kunt verwennen zodat je misschien wel de Jimmy Choo''s van H&M kunt aantrekken? Lees even verder voor meer details over de inhoud.  De nieuwe Dr.Hauschka Hand- en voetverzorgingsset bevat een assortiment aan verzorgingsproducten die de handen en voeten direct verkwikken en comfort biedt. Handen en voeten hebben dagelijks heel wat te verduren. Je handen kunnen vooral in de koudere maanden wat droog aanvoelen, of wat dacht je van een  lange dag op kantoor, ook tamelijk zwaar en vermoeiend  voor je voeten. De handige en compacte beautybag is gevuld met een selectie Dr. hauschka producten met ingrediënten uit de natuur. De set past gemakkelijk in de handtas, erg handig voor bijvoorbeeld onderweg of een weekeinde weg.

Deze Hand- en voetverzorgingsset bevat:
  • Handcrème (30 ml)
  • Rozemarijn Lotion (30 ml)
  • Fitness Voetcrème (75 ml)
  • Bodymilk Citroen (10 ml)

 De Handcreme is een snel intrekkende en hydraterende crème is qua formaat erg handig om mee te nemen ter bescherming en verzorging van je handen. De crème heeft een stevige structuur en ruikt lekker. Een comfortabele combinatie tussen bloemig en een planten/kruiden geur.

De Rozemarijn lotion vitaliseert de benen en laat het vermoeide en zware gevoel snel verdwijnen. Zoals de naam al aangeeft ruik je bij het openen van het flesje de heerlijke vitaliserende geur van rozemarijn. Dit is echt een geur die mij meteen weer even wakker schudt. In deze lotion zijn extracten uit rozemarijn en bernagie verwerkt en deze werken beiden preventief bij zwellingen, kuitkramp en pijn in de benen door te lang staan of zitten.

Wanneer je op zoek bent naar een voetcrème die lekker snel intrekt dan moet je vooral de Fitness Voetcrème eens proberen. Deze vitaliseerd niet alleen je voeten, maar zorgt er ook voor dat je voeten niet meer zo droog aanvoelen en ook nog eens erg lekker ruiken. De geur is ook weer erg lekker, ik ruik wat citrus en ook een lichte kruidige geur. Heel fris! De structuur van deze voetcrème is lekker romig en prettig in gebruik. Het plakt niet en trekt zoals gezegd razend snel in. Tot slot is er nog de Bodymilk Citroen, dit is een dunne lotion die de huid een fris prikkelend gevoel geeft. De geur van zongerijpte citroenen is heerlijk verfrissend. Door de dunne lotion achtige structuur trekt het snel in de huid en laat geen vettig laagje achter.

 

 

Onze geschiedenis begint in 1935. Toen stichtte Dr. Rudolf Hauschka de onderneming WALA en begon de productie van WALA geneesmiddelen. Tegenwoordig worden onder dit eerste merk ongeveer 900 verschillende geneesmiddelen op de markt gebracht. Ze zijn gebaseerd op de uitgangspunten van de antroposofische geneeskunde en zijn samengesteld uit heilzame planten en natuurlijke ingrediënten die worden vervaardigd via een door Rudolf Hauschka ontwikkeld ritmisch procédé.

Ik moet jullie bekennen dat ik Dr. Hauschka een heel leuk merk vindt, met een prettige grondslag. Ik ben absoluut de spreken over deze leuke set. De Dr. Hauschka Hand- en voetverzorgingsset is in gelimiteerde oplage verkrijgbaar en heeft een adviesverkoopprijs van € 21,95 in Nederland en € 22,30 in België. Neem hier even een kijkje voor de verkooppunten. Dr. Hauschka heeft ook een eigen webwinkel waar je deze set maar natuurlijk ook alle andere producten kunt aanschaffen. Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top