Nieuws

Guerlain Météorites blossom lente make-upcollectie 2014

Nu de kerstdagen achter de rug zijn en het nieuwe jaar heel snel begint, is het tijd geworden om jullie de nieuwe make-upcollecties voor het voorjaar te laten zien. Niet allemaal tegelijk, omdat sommige nog wel even op zich laten wachten voor ze in de winkels liggen. Dat is het niet het geval met de Météorites Blossom collectie van Guerlain, die zal over een week of drie al te koop zijn, tijd om eens te gaan kijken naar de frisse lente collectie....


Guerlain laat ons frisse, waterachtige en natuurlijke tinten zien in de collectie, varierend van frisgroen tot lichtblauw en zuurtjesroze...het is altijd weer even een overgang na de warme en donkere kleuren van de winter. Maar bij het zien van alle mooie foto's moet je er zeker enthousiast van worden, wie wordt er nu niet blij van de unieke, gekleurde poederbolletjes van Guerlain. Wist je dat de Météorites al 25 jaar in de collectie van Guerlain te vinden zijn? Er worden nu 3 mooie, nieuwe tinten uitgebracht die opnieuw verschillende kleuren poederbolletjes combineren tot één fris en stralend gezichtspoeder met een zalige viooltjesparfum. 

Ecrin 4 couleurs 503 Les tendres EUR 53,00 (limited edition)

Ecrin 2 couleurs 09 VIP EUR 40,90

L'Ecrin sourcils 4 langhoudende wenkbrauwpoeders EUR 42,43

Maxi lash mascara 03 Moka EUR 31,80

Rouge automatique lipstick 144 Insolence & 171 Attrape coeur EUR 34,35 (limited edition)

Maxi shine lipgloss 463 La petite robe noire & 900 Stardust (limited edition) EUR 29,30

Météorites bubble blush 01 Pink EUR 37,40 (limited edition)
Météorites bubble blush 02 Cherry EUR 37,40 (limited edition)

Météorites licht reflecterende poeder 01 Clair EUR 49,50

Météorites licht reflecterende poeder 02 Medium EUR 49,50

Météorites licht reflecterende poeder 03 Doré EUR 49,50


La Laque couleur 263 A la Parisienne, 463 La petite robe noire & 862 Stardust (limited edition) EUR 23,00

De bubble blushes zijn toch ook geweldig leuk om te zien? Ik heb ze inmiddels al van dichtbij gezien en geloof me, dat zijn kleine musthaves! Maar ook de prachtige lichtblauwe, transparante nagellak en lipgloss zijn de moeite waard, ze geven dan geen wel geen echte kleur maar wel een prachtig effect over een andere kleur nagellak of lipstick. Heerlijk om zo weer te spelen met de frisse lentetinten! Natuurlijk volgt er nog een review, nog even geduld tot de producten in de winkels liggen.

De Guerlain Météorites Blossom collectie zal op (of rond) 20 januari 2014 bij de Guerlain verkooppunten te vinden zijn (wijzigingen voorbehouden) en zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn een aantal producten limited editions en dus tijdelijk te koop.

Krijg jij al een beetje zin in de lente? Wat vind jij van deze Guerlain collectie?
?>
Deel dit artikel
Back to top