Nieuws

Lancôme French Ballerine lente make-upcollectie 2014

In het voorjaar van 2014 heeft Lancôme zich laten inspireren door ballerina's voor hun French Ballerine make-upcollectie. Ballerina's die zo'n prachtige combinatie zijn van kracht en elegantie, die zowel zeer gedisciplineerd zijn als artistiek en vrij. Lancôme heeft één van de symbolen van de ballerina, het satijnen lint waarmee ze haar spitzen strikt, verwerkt in de collectie. Niet alleen in de producten, maar ook op de verpakkingen, het ziet er beeldschoon en elegant uit.De French Ballerine collectie bestaat uit producten in elegante, natuurlijke en roze tinten met hier en daar een "pop of pink", waar de kleur zelfs behoorlijk fel kan uitpakken. De French ballerine is een moderne versie van de klassieke dame in zachtroze tutu, French ballerine draagt namelijk gerust de felroze nagellak....zij durft! 
Persoonlijk word ik niet echt wild van de collectie, maar ik ben wel nieuwsgierig naar de nieuwe kleuren van de Ombre hypnôse dazzling oogschaduws, die zijn wel erg fijn in gebruik en deze kleuren zien er mooi en bruikbaar uit.

Hypnôse palette doll eyes Rose ballerine EUR 58,00

Blush highlighter Rose ballerine EUR 52,00

Ombre hypnôse dazzling Topaze doré EUR 27,00

Ombre hypnôse dazzling Spinelle rose EUR 27,00

Khôl hypnôse waterproof Taupe EUR 26,00

Gloss in love Volumizer, Mocha queen en Rose oscar EUR 26,00


Vernis in love Undercoat color booster, Rose satin en Pearl grey EUR 17,50

Het gezicht van deze nieuwe Lancôme collectie is de Engelse actrice Lily Collins, hier alvast een voorproefje van de campagneshoot door Mario Testino (bron)

De French Ballerine collectie van Lancôme zal vanaf begin februari 2014 te koop zijn bij de Lancôme verkooppunten zoals De Bijenkorf, ICI Paris XL, Parfumerie Douglas en andere luxe parfumerieën. Het is niet helemaal duidelijk welke producten limited editions zijn, die informatie heb ik niet kunnen terugvinden maar reken er maar op dat de producten slechts tijdelijk verkrijgbaar zullen zijn.

Krijg jij al een beetje een lentegevoel bij het zien van de lente make-upcollecties? Voor je het weet liggen ze alweer in de winkels, de tijd vliegt! En ga jij dan voor producten uit deze Lancôme collectie?

Deel dit artikel
Back to top