Reviews

Givenchy Ondulations précieuses collectie - review, swatches en look

Met de Ondulations précieuses collectie van Givenchy ben je wel een tikje beperkt in het maken van een kerst- of nieuwjaarslook, maar dat wil zeker niet zeggen dat je er niets moois van kunt maken. Je moet alleen wel een fan zijn van zwart en goud...en van roze of paars op de lippen, de combinatie is in elk geval mooi om een subtiele feestelijke look te maken, kijk je even mee?

De blikvanger van de collectie is het zwart met gouden doosje met daarin de oogschaduw in de tinten goud en zwart. De oogschaduws zijn mooi glanzend, zacht van structuur en laten zich heel mooi mengen tot een bronzen tint, een heerlijke kleur met een prachtige glans. 
Ondulations d'or Bronze précieux is verpakt in een stevig zwart doosje versierd met sterretjes, in de binnenkant vind je een grote spiegel en een sponsapplicator die je prima kunt gebruiken om de oogschaduw aan te brengen en wat te blenden.

Ondulations d'or bronze précieux EUR 54,50


De look die ik heb gemaakt is behoorlijk donker, ik heb de zwarte kleur in een paar laagjes opgebouwd, zo wordt de kleur mooi en intens. Dat lukt prima met de oogschaduw, die gepigmenteerd is maar tegelijkertijd ook goed verdeelt en goed te blenden is, dat komt mede door de satijnen textuur met mooie glans. Nog een groot voordeel : de oogschaduw kruimelt niet waardoor je geen last hebt van fall out!


De lipsticks uit deze collectie zijn alleen al van de buitenkant prachtig om te zien, normaal zijn ze van buiten van zwart leer, nu is het leer versierd met goud, echt plaatjes! De kleuren van de lipsticks vond ik persoonlijk niet zo "kerstig", maar het maakt de Rose précieux niet minder mooi natuurlijk, dat is namelijk een warme roze tint met een vleugje rood. De lipsticks van Givenchy zijn goed gepigmenteerd, brengen fijn en soepel aan en verzorgen mijn lippen de hele dag prima.

Le rouge Rose précieux EUR 34,00


Een kleine tegenvaller vond ik de nagellak van deze collectie, die qua kleur best mooi is, het is een warme rode kleur die het ook prima zou doen als lipstickkleur. Maar de formule was iets te dik om netjes aan te brengen, twee nette laagjes aanbrengen ging niet zo makkelijk als ik had verwacht, toch jammer van zo'n mooi merk als Givenchy. En er was ook iets met mijn kwastje mis...misschien had ik wel een fabrieksfoutje? Kan gebeuren natuurlijk, maar het is wel jammer. Zou jij dan teruggaan naar de winkel als je merkt dat er iets mis is met een product dat je hebt gekocht? Ik vind dat altijd lastig!


Le vernis Rouge précieux EUR 20,50

Al met al ben ik niet ontevreden met de producten van deze Givenchy collectie, maar om nu te zeggen dat ik razend enthousiast ben? Hmm...nee, dat niet, maar dat komt vooral door de nagellak die niet zo fijn was en de lipstickkleuren die ik een tikje saai vind voor een kerstcollectie. Misschien ben ik inmiddels ook gewoon een beetje verwend, dat kan natuurlijk na het testen van al die mooie make-up collecties. Toch blijft de Ondulations d'or zeker in gebruik, vooral omdat het een prachtige kleur is...ik hou ervan!

Het wordt tijd om de balans op te maken...wat vond jij de mooiste kerstmake-up collectie van dit jaar?

Deel dit artikel
Back to top