Nieuws

Chanel Notes de printemps lentemake-up collectie 2014

De Chanel makeup studio zorgt deze lente voor een muzikaal spektakel met roze en paarse tinten op het ritme van vrolijk rood. Volgens Chanel bestaat de Notes de printemps lente make-up collectie uit een harmonie van pasteltinten, gecombineerd met behoorlijke intense kleuren, die een ode zijn aan de frisheid van de lente. En inderdaad, het ziet er behoorlijk fris uit, maar vergis je niet, er zitten een paar behoorlijke knalkleuren bij, leuk voor de afwisseling! 

Lumières facettes Quadrille EUR 50,00 (limited edition)

La poudre universelle compacte Préface EUR 40,50 

Le blush crème de Chanel Chamade EUR 34,50

Le blush crème de Chanel Intonation EUR 34,50

Le vernis Charivari & Tapage EUR 23,00

Le crayon lêvres La diva & Sonic pink (geen afbeelding van) EUR 22,50

Lèvres scintillantes Murmure, Plaisir & Sonate EUR 27,50

Le rouge allure velvet La diva & L'adorée EUR 33,00

Le rouge allure Mélodieuse & Fougueuse EUR 33,00

Le rouge Coco Dédicace & Triomphe EUR 33,00


L'Illusion d'ombre Diapason & Impulsion EUR 30,50

In de persinformatie wordt ook nog een duo-oogschaduw genoemd (Les ombres contraste duo Rose majeur EUR 39,50) ik heb er echter geen afbeelding van ontvangen, ik zal het nog even navragen. Het kan wel zo zijn dat dit een duo uit het vaste assortiment is en is toegevoegd aan deze collectie. Vollgens de informatie is alleen het oogschaduwpalette een limited edition en ik ben nogal verrast om te zien dat het een keer een andere soort oogschaduwpalette is dan we normaal van Chanel zien. Dit keer (weer) geen gebakken oogschaduws, maar zo te zien poederoogschaduws die hopelijk net zo fijn zijn als die van het Ombres Matelassées Charming palette. 


De Chanel Collection notes de Printemps collectie zal (officieel) vanaf 17 januari 2014 te vinden zijn bij de Chanel verkooppunten, uiteraard kunnen winkels altijd besluiten de producten eerder of later in de winkels te zetten, dat kan ik niet voorspellen (er zijn regelmatig mensen die dan bij mij komen klagen....). Ik kan je de prachtige lipsticks alvast aanraden, maar uiteraard test ik een aantal andere producten ook snel uit en zien jullie de review zeker voorbij komen.

Wat spreekt jouw aan bij deze collectie? Ga jij voor de zachtere tinten of vind je de knalkleuren zoals de Diva Rouge allure velvet toch het leukste?

Deel dit artikel
Back to top