Reviews

Take it away - les temps essentiel van Chanel nu ook in travel/test size

Als ik een paar dagen op reis ga, dan neem ik graag kleine verpakkingen mee van mijn favoriete beautyproducten, tenslotte wil niemand teveel spullen meesjouwen toch? Haha...dan ken je mij nog niet, mijn toilettas weegt volgens mij altijd zwaarder dan de kleding die ik meeneem, maar dat terzijde. Gelukkig heeft Chanel naar mij geluisterd, want van mijn favoriete set Les temps essentiel is nu binnenkort ook een travel set te koop. Niet alleen handig om te reizen, maar ook om voordelig kennis te maken.

Dat ik gek ben op de combinatie van Le jour, La Nuit en Le weekend de Chanel kan jullie bijna niet ontgaan zijn, ik heb er al een aantal reviews over geschreven (zie de linkjes onderaan dit artikel) en nu, na 5 maanden gebruik, ben ik nog steeds tevreden. Des te meer reden om de producten altijd en overal mee naartoe te nemen, dat gaat nu een stuk makkelijker. Chanel introduceert deze maand de travel set met daarin de drie producten van Les temps essentiel, elk in een kleine pompflacon van 15 ml. 

Le jour, La nuit en Le weekend in dit formaat (15 ml per stuk) worden niet los verkocht, maar alleen in een setje bij elkaar. De prijs van de set is behoorlijk prettig, je betaalt nl. EUR 98,00 voor de complete set. Dat vind ik een mooie prijs, de producten kosten los nl. EUR 75,00 en EUR 90,00, voor full size verpakkingen van 50 ml. Natuurlijk is dat voordeliger, maar als je dan alledrie de producten wilt gaan gebruiken voor de eerste keer moet je wel EUR 240,00 uitgeven. Ik vind de producten overigens dit geld meer dan waard, maar ja..ik weet inmiddels dat ze goed werken op mijn huid. Nu kun jij de producten ook eens gaan uitproberen, je doet wel behoorlijk lang met een flacon, ik ben nog steeds met mijn eerste set bezig en ik gebruik ze dus al 5 maanden lang (iedere dag, nacht of weekend). Ik vermoed dan ook dat je zeker 2 maanden zult doen met dit formaat flacons.

De nieuwe Chanel Les temps essentiel travel set zal vanaf 17 januari 2014 te koop zijn en kost dus EUR 98,00 voor de 3 producten (ze zijn in dit formaat niet los te koop). Wil je liever voor full size verpakkingen gaan, dat kan natuurlijk ook, die liggen nu gewoon in de winkels.

Ben jij inmiddels al nieuwsgierig geworden? Is dit misschien de set waar je op aan het wachten was? Ik zeg : zeker proberen, ik ben echt fan (en nee...daar betaald Chanel mij geen euro voor....)

Deel dit artikel
Back to top