Nieuws

Givenchy Over Rose lentemake-up collectie 2014

Givenchy heeft de naam van hun lentemake-up collectie uitstekend gekozen, de Over Rose collectie bestaat helemaal uit roze producten. Roze op lippen, wangen, ogen en nagels geeft een heerlijke frisse jeugdigheid die perfect past in de lente, maar dan moeten de kleuren wel goed gekozen en draagbaar zijn. Daar heeft Givenchy zeker voor gezorgd, in de musthave van de collectie vind je maar liefst 9 tinten roze voor lippen en wangen. Kijk je mee?


Givenchy Prismissime Euphoric pink EUR 61,50 - 9 tinten roze met een luchtige textuur die een matte finish geven op de huid of lippen, ze zijn niet plakkerig en voelen comfortabel aan op de huid

Prisme yeau quator no. 86 Rose attraction EUR 50,00

Ombre couture no. 10 Rose illusion EUR 23,50 - een compleet nieuw product, waterproof creme oogschaduw in een zeer luchtige textuur, verderop in het artikel kun je er meer over lezen

Noir couture no.4 Rose pulsion EUR 33,00 - een roze/paarse tint voor de wimpers, iets wat toch altijd een behoorlijke uitdaging is, want hoe draag je zo'n kleur?


Rouge interdit shine no. 36 Rose sensation EUR 31,00

Le vernis Givenchy no. 16 Rose addiction EUR 22.50

Mister Eraser EUR 29,50 - een roze pen die onzuiverheden en imperfecties laat verdwijnen, ik ben er wel erg nieuwsgierig naar, zeker omdat  de kleur van de pen roze i.p.v. huidskleur is.Naast de tijdelijk verkrijgbare Over Rose collectie brengt Givenchy ook een nieuw product uit dat in het vaste assortiment blijft, de Ombre couture (EUR 23,50). Dit is een creme-oogschaduw in vaste vorm die op de huid zeer licht en luchtig aanvoelt, goed gepigmenteerd is en makkelijk aan te brengen, de oogschaduw blijft perfect zitten tot wel 16 uur lang volgens Givenchy. Dat heb ik nu nog niet getest, maar ik ben alvast erg enthousiast over de kleuren, finish en het gemak om ze aan te brengen. Je kunt de Ombre couture ook gebruiken als basis onder poederoogschaduw en de donkere kleuren kunnen ook aangebracht worden als een eyeliner.


Blanc satin (een transparante "topcoat" die een prachtige glans geeft, ook los te gebruiken in de binnenste ooghoek!) - Beige mousseline

Rose dentelle - Bleu soie

Taupe velours - Kaki brocart

Gris Organza - Prune taffetas


Brun cachemire


 

De Givenchy Ombre couture creme oogschaduws blijven in het vaste assortiment van Givenchy, ze zijn vanaf februari 2014 exclusief te koop bij Parfumerie Douglas, ook de Givenchy Over Rose collectie zal in februari 2014 te koop zijn. Ik ga de producten zeker nog voor jullie reviewen, ik ben zelf ook erg benieuwd naar het mooie lip & cheek palette, jullie ook?

Hebben jullie inmiddels ook al een creme-oogschaduw in jullie "stash", ze zijn de afgelopen jaren enorm verbeterd moet ik zeggen, fijn dat ook merken zoals Givenchy ze nu in hun assortiment hebben! En wat vinden jullie van de Over Rose collectie?

Deel dit artikel
Back to top