Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 1 2014

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto's misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk je mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!


Om mijn nagels in goede conditie te krijgen en te houden, gebruik ik het liefste nog steeds Trind. Ik combineer de nail balsam, cuticle balsam en de nail repair, die producten zijn echt onmisbaar voor mij!

Ik hou van hele hoge hakken, maar soms ga ik ook weleens voor comfort. Dat doe ik het liefst op mijn lievelingsschoenen van Isabel Marant, ik heb ze in zwart, blauw, antraciet en wit....een tikje verslaafd ben ik wel!

Wat een heerlijke felle kleur is de Diva van Chanel! Ik denk dat deze de winkels uit gaat vliegen, een nieuwe trend na Riri Woo van MAC?

Ieder jaar moeten we zelf appelbeignets of appelflappen bakken, de simpele versie met appel, suiker, kaneel en een dun laagje beslag. Ze zijn inderdaad erg lekker, veel lekkerder dan die grote, zware oliebollen die je soms krijgt...juk!

Kiezen tussen twee fijne flessen champagne is nooit eenvoudig, we zijn maar voor de Moët & Chandon gegaan op tijdens oud & nieuw, de andere fles bewaren we voor een volgend feestje!

We bleven met oud & nieuw gewoon thuis, maar ik wilde toch even een feestelijke look maken, eerst maar even goed voorbereiden met het Cellular serum van La Prairie, de Illuminating perfecting primer en de Re-nutriv foundation van Estée Lauder. Als je 's avonds een feestje hebt en je doet jouw make-up helemaal opnieuw, dan kun je prima een dagcreme overslaan en alleen een serum gebruiken, pep je de huid even goed op en straal je veel meer!

Mijn haren heb ik (even snel) gekruld met de Easy curl van Babyliss, staat toch wel feestelijker! De ketting is van Zara.

Ah, arme Yoshi en Asraël, ze waren veilig binnen en het vuurwerk viel reuze mee in onze buurt, maar toch zijn ze een tikje geschrokken, gelukkig zorgt Bo goed voor ze!

De eerste "shoe of the day" van 2014, deze Guiseppe Zanotti's zijn altijd goed om een outfit op de spicen! Ik droeg ze met een leatherlook legging van Joline Jolink en een koningsblauw jurkje van Mango, knallend 2014 in!

Maar eerst gezellig met de hele familie brunchen bij mijn moeder, gezellig om het jaar zo te beginnen! Sem en Evan wachten af wat er allemaal op tafel komt!

Dit ziet er veelbelovend uit, een huidverzorgingsproduct speciaal voor vrouwen (en mannen) in de leeftijd van 25 tot 35 jaar, geen specifieke anti-aging verzorging maar wel niet iets verzorgender dan alleen een hydraterend product. Goed idee, Sisley! Sisley youth ligt in februari 2014 in de winkels!

Altijd leuk om te ontdekken, fijne lipstickpennen in extra intense kleuren van NYC, vanaf februari 2014 te koop bij Kruidvat voor maar EUR 3,99...da's geen geld!

2014 wordt het jaar van de CC creams kan ik je vertellen, zowel de drugstore merken als de luxe merken komen met een CC cream en deze van Olaz ziet er in elk geval spectaculair uit, de ingrediënten beloven ook veel goed, die moet ik maar eens gaan testen!

Een kleine preview van de mooie make-upjes, parfums en huidverzorging die eraan komt in 2014, wat lijkt jou het mooiste?

Dat zie je ook steeds vaker, producten waar je zelf nog iets aan moet toevoegen! Voor gebruik moet je de vitamine C toevoegen aan dit nieuwe Time in a bottle serum van Philosophy, zo heb je een vers serum dat alle tekenen van huidveroudering tegengaat! Het zal eind januari 2014 te koop zijn bij ICI Paris XL (onder voorbehoud)

Kan jouw haar wel wat volume gebruiken? Ga dan voor deze nieuwe producten van The Insiders, een merk dat ontwikkeld is door de kappers van SalonB. Ze zijn te koop bij de salons van SalonB en volgens de informatie ook online (al zie ik ze daar nog niet), ik kom er zeker nog op terug.

Nice, de promo voor de Viva Glam Rihanna is eindelijk bekend, de nieuwe kleur ligt begin februari 2014 bij de MAC verkooppunten. Wil je de kleur zien, lees dan dit artikel even.

Deze mogen mee op reis in 2014, eerste stop is Dubai!

Eind januari 2014 vlieg ik naar de zon voor een paar dagen zonproducten testen....het kan slechter natuurlijk! Maar ja, werk is werk! *wink*
Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, volg mij dan op Twitter (@mrsbeautyscene) of Instagram (@mrsbeautyscene). De kerstvakantie is na dit weekend weer afgelopen, het normale leven gaat weer van start! De kids gaan weer naar school, lief gaat ook weer op volle stoom aan de slag om nog meer auto's te verkopen dan vorig jaar en ik heb ook weer wat afspraken buiten de deur. Kortom...op naar een mooi 2014!!!
Deel dit artikel
Back to top