Reviews

Easy MAC Magnetic Nude look & review

Sinds gisteren ligt de Magnetic Nude collectie van MAC in de winkels, een collectie die bestaat uit mooie, glanzend producten in vrij neutrale tinten. Ik ben absoluut fan van dit soort producten, maar toch heb ik geen extra producten van de collectie in huis gehaald, misschien wel omdat ik al teveel make-up heb? Toch kan ik wel iets laten zien, ik heb vandaag een simpele, easy sunday look gedragen die ik toch nog even met jullie wil delen, kunnen jullie toch de producten nog even zien!

De Extra dimension skinfinish Superb heb ik inmiddels al 3 keer in mijn bezit, met iedere collectie krijg ik die weer als proefsample, wat een toeval! Gelukkig kan ik er altijd wel iemand blij mee maken, dus ook dit exemplaar is weer in goede handen. De Extra dimension oogschaduws zijn fijn in gebruik, ze zijn mooi glanzend, goed gepigmenteerd en hebben de bijzondere creme/gel tot poeder substantie, op de huid oogt en voelt het als een poeder, maar het is toch wel een compact product. Ik breng de oogschaduw het liefst aan met een MAC 217 kwast, zo krijg je een subtiele kleur en glans, prima voor deze easy sunday look!


boven MAC 128 brush & MAC 235 brush (meer informatie in deze oude review uit 2011) de kwasten heb ik al 2 jaar in gebruik en bevallen hele erg goed, ik gebruik ze eigenlijk heel regelmatig en ze staan altijd in mijn "dagelijkse" brushpotje.

MAC Extra dimension skinfinish Superb - in het doosje lijkt de kleur best donker, maar op mijn huid komt Superb toch echt uit als een frisse highlighter, zeker als je een subtiele kwast zoals de 187 gebruikt. Ik gebruik Superb ook gewoon als oogschaduw/highlighter!

MAC Extra dimension eyeshadow Silver dawn - een mooi mauve/taupe tint die een kruising is tussen grijs/groen/paars en brons, een prachtige kleur die goed past bij zowel groene als blauwe ogen

v.l.n.r. lipstick Morning rose, eyeshadow Silver dawn en skinfinish Superb

Qua look heb ik het heel simpel gehouden, ik ben even richting De Bijenkorf gegaan vandaag en wilde dus toch wel iets aan mijn oogmake-up doen, maar het is wel zondag! Simpel dus met Silver dawn en Superb als oogschaduws, in combinatie met MAC Prunella eyepencil en Chanel mascara.

Handig, de oogschaduws gaan niet in de fijne lijntjes zitten, de foto's zijn gemaakt nadat ik de oogschaduw al een uurtje of vier had gedragen en zit nog steeds perfect op zijn plaats!

Op mijn wangen heb ik (uiteraard) Superb aangebracht over mijn NARS Deep throat blush heen, bovenop het jukbeen en dat uitgewerkt richting slaap.

Op mijn lippen draag ik de Morning Rose lipstick, een lipstick die mijn lippen een mooie natuurlijke kleur geeft met wat extra glans, het is een cremesheen lipstick dus niet extreem gepigmenteerd en vooral lekker zacht, de kleur blijft helaas niet echt lang zitten. 

Hou jij van een simpel te maken look, dan zijn de MAC Extra dimension producten echt wel een aanrader, je hebt geen last van "fall-out", de kleuren zijn mooi en natuurlijk, de oogschaduws zijn goed te blenden, de blushes goed op te bouwen en de skinfinishes geven de huid de mooie glow die wel allemaal wel willen! Ik vind het echt aanraders en ben nu een beetje in dubio of ik toch niet nog wat kleurtjes moet gaan bestellen? De producten zijn nu al te koop in de webshop van De Bijenkorf, lees alle informatie over de collectie nog even terug in dit artikel.

Heb jij ook al iets gekocht van deze collectie? Hoe vind jij de Extra dimension producten?

Deel dit artikel
Back to top