Nieuws

MAC Mineralize eye shadow x 4 NL release maart 2014

Sinds ik de post over de nieuwe Mineralize eyeshadow quads van MAC las bij Temptalia, ben ik nieuwsgierig...zouden deze cuties ook naar Nederland komen? Eerlijk gezegd ben ik nooit een grote fan geweest van Mineralize eyeshadows, maar ik ben wel fan van de quads van MAC. Zou een combinatie van die producten mijn hart dan wel kunnen stelen? Gelukkig kunnen we er in maart zelf achterkomen, ze komen ook naar Nederland! Kijk even mee naar de foto's en voorlopige informatie...

Mineralize eye shadow X 4 EUR 40,00 (prijs onder voorbehoud)

A glimmer of gold

A waft of grey

A harvest of greens

A sprinkle of blues

A medley of mauves

A party of pastels


286 Duo fibre tapered blending brush & 287 Duo fibre eye shadow brush
Best leuk toch? Fijn dat MAC toch steeds meer quads in hun vaste assortiment opneemt, dat was echt wel een gemis wat mij betreft. Natuurlijk kon (en kun) je altijd losse oogschaduws kopen of juist zelf een palette samenstellen, toch vind ik het handig en is het weer een stukje voordeliger in aanschaf.
De MAC Mineralize eye shadow X 4 collectie zal in maart 2014 naar Nederland komen, de exacte datum kan ik nog niet melden, maar reken maar op de eerste zaterdag van de maand, dat is namelijk meestal het geval met de nieuwe collecties.

Ben jij nieuwsgierig naar deze nieuwe MAC producten? Ben je fan van de mineralize oogschaduws?
Deel dit artikel
Back to top