Reviews

Betaalbare top huidverzorging van Indeed lab bij Boots

Kan jouw huid in de winter wel wat extra hulp gebruiken? We hebben niet bepaald de klagen over het weer, maar voor je het weet hebben we ook hier pooltemperaturen zoals in de USA! En dan? Heb jij de eerste hulp bij huidverzorgingsproblemen al in huis? Ik heb misschien fijne tips voor je, Indeed Lab uit Canada heeft 3 geweldige producten gemaakt die verkocht worden bij Boots. Weg met de vochtarme huid, rimpels en een verslapte huid, maar het beste nieuws is nog dat de producten behoorlijk betaalbaar zijn.

Snoxin - multipeptiden anti-ageing serum - 4 x beter dan serums van $ 500+ EUR 35,95
Serums kunnen behoorlijk duur zijn, ik moet je eerlijk zeggen dat ik er ook een aantal in huis heb, serums die zomaar enkele honderden euro's kosten. Natuurlijk weten we allemaal dat ze eigenlijk te duur zijn, maar we betalen heus graag (??) voor het mooie flesje, de spannende claims, de jarenlange onderzoeken en bijzondere ingrediënten, als ze maar wel zorgen voor goede resultaten, want die willen we natuurlijk ook zien. Maar wat als het nu ook anders kan? Als er nu een serum is dat en betaalbaar is en zorgt voor goede resultaten, dan maar in een minder fancy verpakking maar wel met onderzoeksresultaten uit een laboratorium en topingrediënten....dan willen we dat natuurlijk best uitproberen!

Snoxin van indeed lab is zo'n serum, de ingrediëntenlijst laat eigenlijk alleen maar goede, zo niet de beste ingrediënten zijn waar kenners zoals Paula Begoun van smullen. Geen onnodige ingrediënten, maar wel ingrediënten zoals peptiden die aantoonbaar expressie-rimpels, kraaienpootjes, huidverslapping en lijntjes aanpakken. Indeed belooft al verschil te laten zien na 7 dagen gebruik, maar dat is wel een tikje overdreven naar mijn idee. Ik heb het serum een tijdje gebruikt (ongeveer 2 weken achter elkaar, iedere dag en avond), maar ik merkte geen verschil met de andere serum die ik gebruikt (al waren die dus wel enorm veel duurder). Maar...ik merkte ook geen achteruitgang, het Snoxin serum (wat een vreselijke naam...) is een licht serum dat zeer spaarzaam is in gebruik, a little goes a long way. Het is extreem licht en fris, trekt direct in de huid en laat een zachte huid achter, die heel natuurlijk aanvoelt. Het serum hydrateert niet, je moet het gebruiken met een hydraterende dagcreme, dat houdt de peptiden ook nog beter in de huid.

Indeed Lab Snoxin serum is geschikt voor alle huidtypes, het is niet vet en is prettig als basis voor alle andere huidverzorging en make-up
Indeed Lab Snoxin serum ingrediëntenlijst
Hydraluron - moisture booster - voor een optimale vochtbalans EUR 29,95

Vocht hebben we nodig, dat weten we allemaal! Wij mensen kunnen maar heel kort overleven als we in een droge omgeving zijn en ook onze huid verliest behoorlijk snel vocht. Dat zie en voel je al snel, de huid voelt strak, gespannen, droogt zichtbaar uit waardoor fijne lijntjes onstaan en de huid perkamentachtig wordt. Zo ver laten we het vast niet komen, maar iedereen heeft weleens last van een strak, oncomfortabel gevoel van de huid. De huid heeft vocht nodig, dat weten we allemaal, gelukkig zitten er vaak ingrediënten zoals hyaluronzuur in de cremes die we gebruiken. Maar soms hebben we echt een boost nodig, bijvoorbeeld als de huid lastig gaat doen, make-up niet meer goed blijft zitten, gespannen aanvoelt, verzorgingsproducten niet goed meer lijken op te nemen of als niet zo goed in ons vel zitten (letterlijk).

Dan kan het zeker helpen om Hydraluron van Indeed te gebruiken, deze boost/dit serum zit boordevol puur eersteklas hyaluronzuur (afkomstig uit Nederland nog wel) dat het vochtlevel in de huid weer hersteld waardoor de huid elastischer wordt en zichtbaar gladder en zachter. Echt, we hebben vocht nodig, ook al heb je een vette of extreem gevoelige huid, vocht laat de huid ook veel beter functioneren. Gebruik wel een creme na deze boost om het vocht goed in de huid in te sluiten. Het "serum" is transparant, zeer fris, verspreidt makkelijk over de huid en is binnen enkele seconden ingetrokken, je ziet de huid gewoon opknappen, probeer het maar eens uit op droge handen of benen!


Indeed lab Hydraluron is vrij van dierlijke grondstoffen of resten van organische oplosmiddelen

Indeed Lab Hydraluron ingrediëntenlijst
Nanoblur - optical skin cream - 10 jaar jonger in 40 seconden EUR 23,95

Blurring producten worden het helemaal dit jaar, het is zeker de huidverzorgingstrend van 2014, samen met de CC creams. Nou ja, huidverzorging? Dat is niet helemaal correct, in de meeste blurring producten vind je helemaal geen echt verzorgende ingrediënten maar wel ingrediënten die er tijdelijk voor zorgen dat de huid er jonger uitziet. En echt...het werkt! Nu mag ik zelf niet echt klagen als 43 jarige, want echt diepe rimpels heb ik (nog) niet, maar ik heb het wel even getest op iemand die er wel een paar heeft (ik zeg niet wie, anders is het ook zo vervelend....). Je hebt maar een heel klein beetje nodig van de Nanoblur en brengt het plaatselijk aan (eventueel over make-up....maar dat had hij niet op *wink*), je moet de Nanoblur deppend opbrengen en voila...binnen een paar seconden lijken de rimpeltjes te verdwijnen. Ze verdwijnen heus niet echt, maar ze vallen echt veel minder op, mede door de gladde, matte finish die de Nanoblur geeft. Ideaal als je een fotoshoot of filmopname hebt, het product is compleet transparant en te gebruiken door mannen en vrouwen, het effect is echter maar tijdelijk.

Dat is natuurlijk wel een beetje jammer, maar als je er een keer extra goed wilt uitziet, dan kun je dit product zeker overwegen, het werkt echt zoals wordt beloofd. Combineer het wel met goede verzorgende producten zoals een serum, dagcreme en product met SPF om de huid in goede conditie te krijgen en te houden, daar kan de Nanoblur niet voor zorgen helaas. 


Indeed Lan Nanoblur  is geschikt voor iedereen en breng je aan over jouw (eventuele) make-up en dagverzorging

Indeed Lab Nanoblur ingrediëntenlijst

v.l.n.r. Indeed Lab Snoxin, Nanoblur & Hydraluron

v.l.n.r. Indeed Lab Snoxin, Nanoblur & Hydraluron

De verpakkingen zijn van alle producten hetzelfde, simpele tubes van 30 ml, die makkelijk doseren en goed afsluiten

De verpakkingen zijn behoorlijk opvallend, met de gekleurde doosjes en opvallende teksten, je kunt er in elk geval niet omheen.
Conclusie:

Ik vind de producten veelbelovend, zeker gezien de mooie prijs, de goede ingrediënten en de no-nonsense claims van Indeed Lab, ze beweren geen wonderen te doen, maar laten de producten voor zichzelf spreken. Mijn favoriet is zeker de Hydraluron, een product dat perfect is voor deze tijd van het jaar, maar ik vind de Nanoblur ook amazing, al heb ik het persoonlijk niet nodig, het werkt wel. Het is wel jammer dat Boots niet zo heel veel filialen heeft, waardoor het iets lastiger is om de producten eens te testen, maar als je een winkel in de buurt hebt, loop er zeker eens binnen. En als je echt iets wilt proberen, gooi dan de Hydraluron in jouw shoppingmandje in de online shop, je krijgt er geen spijt van!

Je koopt deze producten van Indeed Laboratories in Nederland exclusief bij de filialen van Boots, alsook in hun webshop, www.bootswebshop.nl. Er zijn inmiddels in het buitenland meer producten van Indeed Lab op de markt die behoorlijk enthousiast zijn ontvangen door buitenlandse bloggers, ik ben benieuwd of die ook naar Nederland komen? Ik hou jullie zeker op de hoogte!

Heb jij weleens van Indeed Lab gehoord? Heb je ze misschien weleens uitgeprobeerd? Wat doe jij tegen vochttekort in jouw huid?

Deel dit artikel
Back to top