Nieuws

MAC False lashes color NL release 1 februari 2014

Momenteel ben ik mascara's aan het testen, aan het eind van de week kunnen jullie de review zien. Één van die mascara's is de False lashes van MAC, zonder al teveel te verklappen, kan ik jullie wel vertellen dat het één van de favorieten is van veel MAC klanten. Begin februari 2014 breidt het assortiment kleuren van de False lashes dan ook lekker uit, daar zullen de fans blij mee zijn! Weet je trouwens dat de mascarahuls is ontworpen door de Nederlandse ontwerper Marcel Wanders?

MAC mascara devotees already adore False Lashes for the way it instantly transforms your look. Now, this iconic favourite elevates eyes with a full-on fantasy of colour, including Plum Reserve, Blue Charge and two new shades, Counterfeit Brown and Artificial Aubergine, in this mascara formulated to create thick, long and full-feathered lashes. The innovative double-lush brush delivers just the right amount of pigment for a gorgeous, velvety finish.

False lashes mascara EUR 22,00 


Plum Reserve - plum

Blue Charge - bright mid-tone blue

Counterfeit Brown - mauvey brown

Artificial Aubergine - eggplant

False Black - black

Ik  vind het mooie kleuren, niet al te extreem en daardoor prima draagbaar, al kun je door de goede pigmentatie echt wel kleur op jouw wimpers verwachten. Persoonlijk zou ik kiezen voor de aubergine of plum variant, dat staat altijd mooi bij groene ogen, maar ook de bruine mascara ziet er goed uit. De MAC False lashes colour mascara collectie zal vanaf 1 februari 2014 te koop zijn bij alle MAC verkooppunten in Nederland, waarschijnlijk gaan ze deel uitmaken van de vaste collectie, maar 100 % zeker ben ik daar niet van. De MAC False lashes mascara kost EUR 22,00, de normale en waterproof variant kun je nu al kopen, bijvoorbeeld bij De Bijenkorf.

Ga jij weleens voor een subtiel gekleurde mascara? Waarom kies je dan voor die kleur boven het gewone zwart? Staat het je beter of is het puur voor de afwisseling?

Deel dit artikel
Back to top