Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 2 2014

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto's misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk je mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!


Wat kunnen katten toch heerlijk relaxed liggen, poten vooruit en achteruit en vooral zo blijven liggen voor de foto! Ik hou van mijn rode kater, Asraël!

Zondag even naar De Bijenkorf in Rotterdam om de beveiliging van mijn webshopbestelling af te laten halen. Mooi deze Chanel no.5 bollen, ik zou er best één thuis willen als object....maar ja, waar zet je dat neer? Toch maar even Chanel vragen?

Liefde voor dit jasje van Hugo, ik heb hem al in het zwart maar deze print is wel heel leuk....niet gekocht overigens, wel een bordeaux jurkje gehad van lief <3

Maandagavond is de avond dat Sem en ik altijd op bed naar CSI keken, maar nu hebben we naar The Black list gekeken, de nieuwe serie op RTL4. We zijn enthousiast, jullie ook? Emo keek ook mee!

Ik was al fan van de "oude" Dior Capture totale foundation, eens kijken of de nieuwe versie net zo fijn (of fijner) is!

Lekkere warme lunch met noodles, geblancheerde paksoi en tauge, gebakken uitjes en sambal! Je kunt er ook nog een ei of garnaaltjes bij doen...of iets anders, gewoon altijd lekker!

En toen zag ik dat mijn droomtas bij De Bijenkorf 70 % afgeprijsd was.....de Lanvin Partition leopard van echt kalfsleer.....ik zat er al sinds november op te azen en nu dus.....

...gekocht! Een mega dure tas, maar door de korting ietsje betaalbaarder! De tas was de volgende dag al in huis, liefde voor de webshop van De Bijenkorf.

Ook Clinique krijgt een nude eyeshadowpalette, vanaf eind januari 2014 exclusief op www.clinique.nl, de review volgt natuurlijk nog.

Kijk, Dior en Guerlain hebben collecties die perfect bij elkaar passen...is het toeval of gewoon de trend voor dit voorjaar? Ik denk het laatste!

Nieuwe, heerlijke parfum van Balmain, Extatic, behoorlijk sexy trouwens en daarom alleen al mijn favoriet van dit moment. Ik geloof dat deze officieel in februari 2014 in de winkels komt, maar ik hoor dat deze al hier en daar gesignaleerd is, aanrader!

Tijdens het lunchen even nagellakjes swatchen of....tijdens het swatchen even een salade naar binnen werken?

Extra leuk, deze USB stick van Chanel! Deze is, zover ik weet, niet te koop, maar wie weet kun je deze ooit eens bij een Chanel winkel vinden in de toekomst? Geen idee, maar reken er maar niet op, ik ga deze koesteren!

Rommelige foto, maar dit was mijn outfit van donderdag, jurkje van LaDress, jas van Zara, tas van Diane von Furstenberg en krullen door GHD

Vrijdag heb ik een paar "behind the scenes" foto's gedeeld op Instagram, waaronder deze van Sem die weer naar school gaat na de lunch. Als ik thuis werk dan eet Sem altijd thuis, gezellig hoor! Maar na drie kwartier moet hij natuurlijk weer naar school, op de fiets!

Nog een fotootje van vrijdag, de inhoud van de pakketjes die binnenkwamen. Prachtige felle oogschaduwmousses van Make-up studio, suikerzoete nagellakjes van Rimmel London, BB creams van DA en een nieuwe Clarisonic Aria!!!


Nog een nieuwe aankoop, antraciet/metallic pumps van Alexander McQueen, ook bij De Bijenkorf tegen mooie korting!

Dit is echt achter de schermen, een grote stapel oud papier van de afgelopen 4 weken....dat hoopt behoorlijk op!

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, volg mij dan op Twitter (@mrsbeautyscene) of Instagram (@mrsbeautyscene). Volgende week heb ik een aantal privé afspraken, misschien nog wat events die ik ga bijwonen en ga ik vooral weer thuis aan het werk. Ik wil mij echt wat meer gaan richten op productreviews en daarvoor hoef ik niet persé alle events en presentaties bij te wonen, de tijd die dat kost (soms wel een hele dag incl.reizen) weegt vaak niet op tegen hetgeen je ervoor terugkrijgt, het is altijd afwegen! 
Deel dit artikel
Back to top