Nieuws

Yves Saint Laurent Pivione crush lentemake-up collectie 2014

Pioenrozen zijn toch wel één van de mooiste bloemsoorten die er zijn, ik heb ze graag thuis staan als het seizoen er weer is. Met hun weelderige bladeren in mooie frisse en toch sprekende kleuren brengen ze direct de lente in huis en zo dacht Lloyd Simmons van Yves Saint Laurent er ook over, de pioenrozen zijn duidelijk de inspiratie voor de lentemake-up collectie. Kijk je meer voor de informatie?

Romantisch hoor, die bloemblaadjes op bed, maar Cara Delvigne neemt direct het heft in handen! Ze laat op de foto trouwens zien dat je prima roze make-up kunt combineren met een zwarte outfit, je hoeft dus geen bloemenjurkje aan!

Pretty! Ik krijg nu wel inspiratie om foto's te maken, maar volgens mij is het nu nog geen pioenrozen tijd...toch maar voor "fake" gaan dus?
 
La palette collector yeux Pivoine crush EUR 62,00

La laque couture no. 48 Rose scabiosa & no. 49 Rouge pablo EUR 25,50
Le gloss volupté no. 3 Rose fusion, no.19 Rose Orfèvre, no. 49 Terriblement fuchsia & no. 104 Prune organdi EUR 30,50 (let ook even op de applicator <3)
Le rouge volupté no. 31 Fuchsia tourbillon, no. 32 Corail jalouse, no. 33 Rose neillia & no. 34 Rose asarine EUR 33,50

Le vernis à lèvres no. 32 Rouge avant-gardiste & no. 33 Bourgogne artistique EUR 33,50

Le mascara volume effect faux cils no. 22 Violine ténébreuse EUR 32,00

Le dessin du regard waterproof no.11 Poupre intense EUR 25,50
Yves Saint Laurent

laat een mooie combinatie van lichte, delicate kleuren zien met behoorlijk pittige rode tinten, ik hou wel van die combinatie! In het buitenland komt er ook nog een mooie gezichtspoeder uit (Rosy blush), maar blijkbaar komt dat niet naar Nederland. Jammer, want dat ziet er beeldschoon uit, misschien heb ik eind januari wel een kans als ik in Dubai ben? Nieuw zijn ook de Gloss volupté lipglosses, lipglosses die meer creamy zijn dan een klassieke lipgloss en niet plakken, ze hebben een licht fruitige smaak en zijn heel fijn om te dragen, binnenkort meer hierover!
De Yves Saint Laurent Pivoine crush lentemake-up collectie zal vanaf 21 februari 2014 te koop zijn bij de bekende verkooppunten (datum onder voorbehoud) zoals De Bijenkorf, ICI Paris XL en Parfumerie Douglas.

Wat zijn jouw favoriete bloemen? Kunnen die ook al inspiratie dienen voor een make-up collectie? Hoe vind jij deze make-up collectie van Yves Saint Laurent?

Deel dit artikel
Back to top