Nagel & Handen

Dior Perlé, Bouquet & Bloom nagellak - review & swatches

Parfumerie Douglas heeft morgen de pre-premiere van de Trianon collectie van Dior, de lentemake-up collectie met de mooie, fleurige nagellakjes Bouquet, Bloom en Perlé. Omdat er heel veel mensen nieuwsgierig naar zijn, heb ik de nagellakjes vast voor jullie op de foto gezet, kijk je even mee naar de swatches?

Bouquet en Bloom zijn dekkende creme-nagellakjes in mooie, bloemige tinten, maar Perlé is meer een topcoat naar mijn idee dan een nagellak die je apart zou dragen. Volgens de verpakking en informatie van Dior geeft Perlé een "frosted effect" en dat klopt ook helemaal.

De nagellakken van Dior hebben een vierkant flesje met een losse zilverkleurige dop die je er makkelijk vanaf trekt, onder die dop zie je dan de donkerblauwe draaidop die het flesje goed afsluit. Hier zit ook het brede kwastje aan vast, vaak heb je aan één streek al voldoende, prettig zijn die brede kwastjes altijd!


Dior vernis 457 Bouquet & 777 Bloom

Dior vernis 457 Bouquet - een creme nagellak in een kleurencombinatie tussen koraal en zalm in, die redelijk dekkend is in één laagje, maar toch beter tot zijn recht komt met twee laagjes, zoals je kunt zien op de foto. Een prachtige kleur voor het voorjaar, maar niet echt heel uniek.

Dior vernis 777 Bloom - lekker knallend is deze fuchsia Bloom, opnieuw een creme nagellak met een goede dekking (beter dan Bouquet) in een frisse tint. Ook dit vind ik geen unieke kleur, maar wel een kleur die altijd goed is in de zomer, net iets frisser dan rood en deze oogt ook iets jonger.

Dior vernis Trianon edition 187 Perlé

Dior vernis Trianon edition frostes effect nail polish 187 Perlé - hou je van een mooie, shimmer in een nagellak en mis je die in jouw favoriete kleur? Dan kun je met deze mooie topcoat alsnog de shimmers toevoegen, breng gewoon een laagje Perlé over de nagellak aan en je hebt een unieke kleur. Natuurlijk kun je de lak ook zo dragen, voor een natuurlijk effect met wat extra's, de nagels glinsteren heel mooi zonder al teveel kleur. Op de foto draag ik twee laagjes en dat is zoals je ziet niet dekkend, dat had ik ook niet verwacht. Wil je de lichte kleur wel behouden maar toch een dekkend resultaat krijgen, breng dan een nudekleurig, dekkend lakje onder Perlé aan, dat is ook erg mooi.

Dior vernis 777 Bloom met een lagje 187 Perlé - maar je kunt de Perlé natuurlijk ook combineren met de lakjes uit deze collectie, zoals ik hierboven gedaan heb met Bloom. Zo maak je een "gewone" fuchsia lak net even iets sprookjesachtiger, dat is toch een leuk idee? Zo pimp je alle nagellakjes op en maak je ze "Dior-proof"!

Dior vernis Perlé is officieel geen topcoat en dat houdt in dat deze niet beschermd als een echte topcoat, je zou voor een betere houdbaarheid dus nog een extra laagje topcoat kan aanbrengen. Maar, ik vind de lakjes best behoorlijk hard en ze houden het erg lang uit op mijn nagels, ze beschadigen absoluut niet snel. Ook ben ik altijd erg tevreden over de brede kwastjes van Dior en drogen de lakjes ook supersnel, dat is toch wel een voordeel van nagellakjes van goede kwaliteit!  De gekleurde nagellakjes van Dior kosten EUR 24,00 per stuk (flesje 10 ml), de limited edition Perlé is iets duurder en kost EUR 25,00

Je vindt de lakjes vanaf morgen bij enkele, grote filialen van Parfumerie Douglas, de andere verkooppunten krijgen de Dior Trianon collectie iets later in de winkels, officieel vanaf 22 januari 2014. Wat vind jij van deze lakjes? Zijn ze zo mooi als je gedacht had?

Deel dit artikel
Back to top