Nieuws

Clarins Opalescence lentemake-up collectie 2014

Romantiek viert hoogtij deze lente bij Clarins, hun Opalescence lentemake-up collectie bevat producten voor een subtiele, romantische make-up vol frisheid. Roze wangen met de nieuwe kleuren Multi-blush, sprankelende ogen met paars en roze en glanzende lippen met de glinsterende Joli rouge brillant. Kijk je even mee naar de producten?



Poudre teint & blush EUR 40,00 (limited edition)

Ombre minerale 12 Vibrant light EUR 44,00 (limited edition)

Ombre minerale 17 Smokey plum & 04 Golden Rose EUR 19,00

Instant definition mascara 01 Intense black EUR 26,00

Multi Blush 01 Peach & 02 Candy EUR 26,50

Multi blush 03 Grenadine & 04 Rosewood EUR 26,50

Eclat minute base illuminatrice de teint 01 Rose, 02 Champagne & 03 Peach EUR 30,50

Liss minute base comblante EUR 27,00

Joli rouge brillant 19 Tropical pink, 20 Coral tulip & 21 Pink orchid EUR 22,00


Gloss prodige 11 Coral tulip & 12 Crystal EUR 19,25

Kennen jullie de basisproducten van Clarins al, die staan namelijk bijzonder goed bekend, ik ben dan ook nieuwsgierig naar de nieuwe, gekleurde Eclat minute base in de kleuren rose (geeft iedere huid een stralende look), champagne (corrigeert rode vlekjes) en peach (geeft een donkere huid direct een boost). Bij dit soort producten is het effect altijd subtiel, maar toch merk je wel degelijk verschil, ze zijn ook ideaal om te combineren met een foundation die bijvoorveeld net iets te mat is.
Ook de nieuwe creme-blushes zien er mooi uit, naast een fijne kleurtje verzorgen de blushes de huid ook nog eens met bloemenwater van roos, mimosa, jojoba en zonnebloem, dat beschermt de huid tegen uitdroging. De Opalescence poeder ziet er niet echt uit als een blush op de foto, daarvoor lijkt deze niet iets te beige, maar misschien is dat in het echt wel niet zo, ik ga het testen!
De Clarins Opalescene lentemake-up collectie zal vanaf februari 2014 te koop zijn bij de verkooppunten van Clarins zoals De Bijenkorf, Parfumerie Douglas en andere luxe parfumerieën.

Heb jij weleens een product gebruikt zoals de Eclat minute base en zag jij veel effect? Hoe vind je deze Opalescence collectie van Clarins?

Deel dit artikel
Back to top