Nagel & Handen

Kure Bazaar natuurlijke nagellakken, nieuwe kleuren voorjaar 2014

Kure Bazaar staat bekend om haar nagellakken die bestaan uit 85 % natuurlijke ingrediënten zoals houtpulp, katoen en mais, waardoor de nagellak beter is voor jouw nagels. Fijn als je niet goed tegen normale nagellakjes kunt of als je nagels hebt die niet in al te beste conditie zijn, de natuurlijke nagellak van Kure Bazaar is toch heel wat minder belastend voor de nagels. Kure Bazaar heeft deze lente hun assortiment uitgebreid met 9 mooie en trendy kleuren die elk in één laagje dekken, wat fijn! Kijk je even mee naar de swatches?

Negen nieuwe kleuren in behoorlijk uiteenlopende kleuren zoals drie mooie kleuren roze, een perfecte witte (die ook prima als basis kan dekken voor neonkleurige nagellakjes) en een prima dekkende zwarte lak! Fijn, want die vind je ook niet zo heel makkelijk, een diepzwarte lak is best nog lastig te vinden. De lakjes gaan deel uitmaken van het vaste Kure Bazaar assortiment, dat inmiddels behoorlijk uitgebreid is en natuurlijk komen er per seizoen ook nog een aantal speciale collectie uit, ik ben altijd fan van hun zomercollecties!


Kure Bazaar Mademoiselle K - klassiek helderrood, creme finish met een mooie glans

Kure Bazaar Melrose - licht snoeperig roze, die je wel in twee laagjes moet opbrengen, van alle 9 lakjes was deze het lastigste netjes op te brengen, ik zie nl. nog wat streepjes, misschien ligt het meer aan mij....

Kure Bazaar Glam - pittig roze, perfecte dekking in één laagje, heerlijke kleur!

Kure Bazaar Hope - fris groen met een flinke vleug blauw, licht petrol of donker turquoise maar dan met iets meer groen...een lastige kleur om te beschrijven, maar wel een beauty! Deze dekt ook al in één laagje zoals je ziet.

Kure Bazaar Tea Rose - op de foto komt deze iets meer rood dan roze over, in het echt zie ik toch wel wat roze er doorheen, prima dekking en mooie glans.

Kure Bazaar Le blanc - spierwitte nagellak, creme finish en een goede dekking in twee laagjes denk ik, ik heb er hierboven één aangebracht, wat prima zou zijn als basis voor een andere kleur. Ik ben op zich geen echte fan van witte nagellak, maar smaken verschillen natuurlijk!

Kure Bazaar Tao - melkchocolade bruin, een warme tint die het prima doet op huidjes die wat warmer van ondertoon zijn, anders ben ik bang dat deze kleur niet echt mooi uitpakt.

Kure Bazaar Chocolate - geen chocoladekleur naar mijn idee, maar een beetje modderachtig bruin, geen favoriet van mij, ik zou de kleur niet zo snel dragen, dan ga ik liever voor diepzwart!

Kure Bazaar Khôl - diepzwart, creme finish, een perfecte basis voor een mooie glitternagellak of voor een aparte nailart, maar natuurlijk ook prima zo te dragen, best een stoere kleur!

De kwaliteit van de nagellakken van Kure Bazaar is echt erg goed, de pigmentatie is heel goed, de meeste lakjes dekken al in één laagje en brengen ook makkelijk en soepel aan. Ik heb met geen van deze negen lakjes last gehad van strepen of kale plekjes tijdens het opbrengen, ze brengen aan als een droom! De droogtijd is heel kort, het lijkt wel een stuk korter dan traditionele nagellakjes en de houdbaarheid is goed, erg goed! Ik draag Kure Bazaar lakjes meestal een dag of 3 en dan zonder topcoat, ik zie dan geen beschadigingen, hooguit wat "tipwear" ofwel slijtage aan de topjes. 
De Kure Bazaar nagellakken bevatten 10 ml lak en hebben een fijn, breed en plat kwastje, onder de vierkante witte dop vind je een kleinere ronde dop, daardoor kun je de nagels makkelijk lakken. De lakjes kosten EUR 16,95 per stuk, niet heel goedkoop, maar gezien de kwaliteit en het feit dat ze bestaan uit natuurlijke ingrediënten (wat heel uniek is bij nagellak) vind ik ze deze prijs absoluut waard!

Heb jij weleens Kure Bazaar lakjes gebruikt? Wat vind jij ervan? Je koopt ze o.a. bij De Bijenkorf!

Deel dit artikel
Back to top