Inspiratie & Tutorials

Wat willen jullie weten over mijn dagelijkse beauty-rituelen?

Op Beautyscene en mijn social media kanalen deel ik heel vaak producten die ik gebruik, zowel op het gebied van make-up als huidverzorging. Toch krijg ik iedere dag weer vragen over welke producten ik precies gebruik, wanneer ik ze aanbreng en hoe, hoe ik ze combineer en ga zo maar door. Sommige vragen zijn simpel te beantwoorden ("wat is jouw favoriete mascara?") maar anderen vergen best heel wat tekens ("welke huidverzorgingsproducten gebruik je dagelijks?"). Het is dus handig als ik deze vragen beantwoord in een artikel, maar wat willen jullie dan precies weten?

Ik merk dat er veel vrouwen zijn die zoekende zijn naar goede producten, maar vooral ook naar een goede verzorgingsroutine, ze lezen alle reviews wel maar weten dan vaak niet hoe ze dat moeten inpassen in hun routine. Wanneer moet je nu bijvoorbeeld de bovenstaande producten van Chanel gebruiken, doe je dat voor of na een serum? Moet je nu nog wel een serum gebruiken? En hoe vaak moet dat dan? Ik heb daar best antwoorden op, ik kan in elk geval vertellen hoe ik dat doe, maar wat willen jullie dan precies weten? En hoe kan ik dat het beste met jullie delen?

Laat ik een paar voorzetjes geven:

- iedere week of maand een update met de producten die ik gebruik?
- een filmpje met daarin mijn dagelijkse huidverzorgingsroutine, eventueel gevolgd door een filmpje over mijn dagelijkse look (al verandert die nogal eens)?
- een terugkerend vragenartikel waarin je mij vragen kunt stellen over welke producten ik gebruik en hoe ik ze gebruik?
- iedere dag een update op social media (Instagram?) waarop ik 1 (of meer) producten deel die ik gebruik met een heel korte uitleg?
- of iets heel anders?

Wat willen jullie nu echt van mij weten? Meer over welke producten ik gebruik of juist hoe ik ze gebruik of combineer? Ik ben benieuwd, ik wil graag meer vertellen, maar twijfel nog wat de handigste en beste manier is! Ik hoor het heel graag van jullie, dank je wel alvast!

Deel dit artikel
Back to top