Nagel & Handen

Deborah Lippmann Spring Reveries collectie & Break 4 love by Inez

Vandaag kreeg ik een persbericht binnen waar ik direct enorm vrolijk van werd, ondanks mijn enorme hoofdpijn, de lente nagellakjes van mijn favoriete merk Deborah Lippmann zijn werkelijk te mooi! 6 prachtige pastels in kleuren van lente-bloemen met een creme-finish (op één na), daar word iedereen toch wel erg blij van? Ik kijk ook heel erg uit naar de mooie lak Break 4 love, die een samenwerking is tussen Deborah en Nederlands trots Inez van Lamsweerde. Kijk je even mee?


La vie en rose - pastel petal pink (shimmer) & Blue orchid - blossoming baby blue (creme)

Spring buds - pretty playful pistacio (creme) & Tip toe through the tulips - perennial pale peach (creme)

Build me up buttercup - blooming buttery bouquet (creme) & Flowers in her hair - magnificent mint medley (creme)

zelfportret van Inez (met pruik als eerbetoon aan favoriet January Jones uit Mad Men)

Break 4 love - bubblegum techno babe (creme)

Deborah Lippmann en Inez van Lamsweerde (bekend van het fotografenduo samen met haar man Vinoodh) werken al heel wat jaren samen bij verschillende fotoshoots, genoeg reden om een samenwerking te gaan doen in de vorm van een unieke nagellak, met speciaal ontworpen verpakking. 
Inez heeft de kleur helemaal zelf bedacht, waarbij ze een kleur wilde ontwikkelen die New Yorkse vrouwen uit het Mad Men-tijdperk zouden dragen als ze op vakantie zijn in Palm Springs. Inez kon de kleur zelf nooit vinden en combineerde de kleuren Daytripper & P.Y.T (pretty young thing) tot een kleur die perfect was in haar ogen. Na een smsje aan Deborah Lippmann was de samenwerking beklonken en kunnen wij binnenkort genieten van deze mooie kleur met de naam van de favoriete Techno-song van Inez! Een deel van de opbrengst van de verkoop van Break 4 love gaat naar de Every mother counts campagne.

De nieuwe Deborah Lippmann nagellakken zullen waarschijnlijk vanaf februari 2014 te koop zijn bij de verkooppunten van Deborah Lippmann zoals De Bijenkorf, voor een compleet overzicht van de verkooppunten kun je even kijken in dit artikel. De prijzen van de lakjes zal waarschijnlijk rond de EUR 21,95 zijn, zoals altijd. Binnenkort kan ik jullie uiteraard swatches laten zien, ik kijk er nu al naar uit!

Deel dit artikel
Back to top