Nieuws

Catrice limited edition - Creme fresh collectie maart 2014

Nieuws over een nieuwe Catrice make-up collectie wordt altijd met open armen door jullie ontvangen! Het is ook heel fijn dat een zeer betaalbaar merk vrijwel iedere maand met een compleet nieuwe make-upcollectie komt, ze zijn echt altijd "on trend". Dit keer vond Catrice de inspiratiebron voor hun Creme fresh collectie in de make-upstijl uit de jaren zestig van de vorige eeuw (dat klinkt alsof het erg lang geleden is). Het stijlicoon was toen Jackie Onassis-Kennedy, vrouw van de president van Amerika en later getrouwd met een van de rijkste mannen ter wereld. Kijk vooral even mee....

Pastels en '60 invloeden. De ontwerpers kiezen komend lente/zomerseizoen 2014 voor sixties outfits in sorbetkleuren, opgestoken kapsels à la Audrey Hepburn, cat eye zonnebrillen en opvallende eyeliner looks. Kleuren als mintgroen, abrikoos en roze zorgen voor een subtiel, sensueel beeld. De nieuwe Limited Edition “Crème Fresh” by CATRICE biedt hierop geïnspireerd een schitterende retrostijl in maart 2014. Highlights van de collectie: de Gradation Blush in verrukkelijke framboostinten en de crèmige Lip Balms met een semitransparante textuur. Daar zijn de 60’s – by CATRICE.

Powder Eyeshadow EUR 2,99 (poederachtige oogschaduw met een ultrazachte textuur)


C01 Jame’s Brown en C02 Another Pink Panther

C03 Evergreen 60s en C04 So Jackie O.
Gradation Blush Futuristisch ombré EUR 3,99  (blush met een heerlijk zachte textuur in helder framboosroze)

C01 Waterloo Sunrise
Lip Balm Beauty patisserie EUR 3,99 (lip balms met bijzonder crèmige textuur met een vrijwel transparant effect)

C01 Another Pink Panther, C02 Evergreen 60s en C03 The Peach Boys
Ultimate Nail Lacquer EUR 2,99 (nagellak met een goede dekking en metal effect)

C01 The Peach Boys en C02 Make Fast At Tiffany’s

C03 Evergreen 60s en C04 Another Pink Panther

C05 Light Your Fire

Tussen de afbeeldingen van de collectie vond ik ook nog foto's van iets wat leek op een haarmascara in pasteltinten, maar die zie ik niet terug in het persbericht. Dat kan betekenen dat deze producten niet naar Nederland komen of dat het een foutje in het persbericht was. Anyway...we zien het in maart vanzelf. De Catrice Crème Fresh collectie zal in maart 2014 te koop zijn in Kruidvat en Trekpleister in Nederland, maar ook bij Kruidvat in België. Natuurlijk gaat het hier ook weer om een limited edition en mijn voorspelling is dat de blush heel snel uitverkocht zal zijn!

Ga jij voor de Jackie O. stijl deze lente? Ik vind het wel wat hebben!

Deel dit artikel
Back to top